Buna dimineata dragutilor. Astazi este o zi plina de evenimente taaaaare placute. Este un nou inceput pentru noi toti. Este un inceput de saptamana, este inceputul unei frumoase povesti de dragoste (stiu eu care
), inceputul emotiilor pentru scolari, iar pentru bucurosi se intoarce TEO. Stati sa pun repede
pe foc cu multa apa pentru ca este o zi incarcata de evenimente si trebuie sa fim cat mai prezenti. Acum ca apa a inceput sa fiarba pun o lingurita cu varf de emotii, alta de nerabdare si nou inceput, satisfactie, mai adaug bucuria inceputului si multe zambete. Peste toate adaug mult suflet, candoarea copilariei, lacrima fericirii si a implinirii viselor, iubire, asa cum v-am invatat, sub toate aspectele ei, calm, liniste, rasul cristalin al copiilor, bucuria reintalnirilor si bineinteles placerea de a fi impreuna. Si pentru ca este o zi plina de npi inceputuri, voi indulcii cafeluta cu SUCCES.
Succesul sa va insoteasca tot timpul fie ca sunteti scolari, fie ca iubiti, fie ca stati acasa sau mergeti la lucru. Sa aveti succes fiecare secunda iar deseara sa ne adunam la 18:30 sa primim cum se cuvine 'Izvorul bucuriei'