amika scrie:Mii de salutari si o imbratisare tandra din partea Ninutei noastre pentru toti bucurosii !
ofelia scrie:DIMINEATA .LA ORA 10 AM O INTALNIRE F IMPORTANTA DE CARE IMI ESTE F FRICA ,,,,SPER SA FIE BINE ... ....![]()
![]()
adi scrie:Adina este tema zilei de azi.
eu intram ea iesea, eu ieseam ea intra. acestea au fost primele "contacte" cu albastra. La intoarcerea trandafirului am cunoscut-o si de atunci suntem de ne-dezlipit. Nu tinem o legatura fizica mare dar legaturile telepatice, gandurile frumoase, incurajari si iubirea telepatica este foarte dezvoltata.
Adina fara tine, albastrul nu are sens!
Cum ar fi sa nu avem cer? Asa este fara adina!
CRISSTINICA scrie:buna dimineata! felicitari, am inteles ca ai luat 10 la lucrare. de fapt, nici nu stiu de ce ai avut emotii. cum a fost prima zi de scoala?
carmen scrie:Aceasta casuta a noastra, mi-a oferit sansa de a intalnii oamenii minunati, oameni fara chip dar cu suflet mare, prieteni pe care mi-as dori sa-i am tot timpul langa mine. Mi-a oferit sansa sa o intalnesc pe adina. Sa o intalnesc mai intai printre postari iar mai tarziu ‘on line’. Si uite-asa am descoperit o fata calda, excesiv de sensibila, gingasa, fragila dar si foarte puternica, un copil mare, extraordinar de constiincioasa si sincera si, asa cum am mai spus, de o frumusete cuminte. Multe sunt momentele in care am ras sau plans impreuna, cand ea nu a putut fi cu noi i-am citit mesajele voastre, cand am povestit despre probleme noastre, cand le-am cautat solutii, cand ne-am barfit sefii sau pe voi dragi bucurosi si foarte putine cele in care ne-am intalnit.. Pe adina am iubit-o doar citind-o. Pe urma a urmat marea intalnire si mi-am zis ‘gata, fata asta ramane in inima mea pentru toata viata’. De atunci a inceput si cresterea in valoare a facturilor telefonice. Vorbim cel putin o data la 2 zile la telefon. Ce? De toate. Despre voi, despre examene, despre viata, despre orice.
Sa trecem la defecte. Are un mare defect adinuta noastra, cred ca defect profesional. Trebuie ea sa despice firu-n patru. Ma omoara. De ce-i asa si nu-i asa, de ce-i alba si nu neagra. Este jale mare cu ea dar mi-e draga de mor cand incepe.
Intrebari? As avea mii si mii de intrebari pentru adina ca si pentru voi toti dar una este tare actuala. Deci ‘Facem revelionul impreuna?”
Te iubesc surioara
CRISSTINICA scrie:la celelalte examene cand afli rezultatul?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori