• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde gabrielle » Lun Sep 17, 2007 11:38 pm

asa e sury ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde gabrielle » Lun Sep 17, 2007 11:43 pm

atat au sarit copii in pat ca a cedat saracu ?uite-macatsufar! acum imi trebuie sudura ?fara! era din metal saracu dar tot a cedat ?uite-macatsufar!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde mirelutz@ » Lun Sep 17, 2007 11:46 pm

gabrielle scrie:atat au sarit copii in pat ca a cedat saracu ?uite-macatsufar! acum imi trebuie sudura ?fara! era din metal saracu dar tot a cedat ?uite-macatsufar!

lasa sury ca il repari, nu fi supi si nu plange...Imagine
Imagine
mirelutz@
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Sep 17, 2007 11:49 pm

nu plang sury dar e asa de aiurea ca trebuie sa pun scaun ca sa putem dormi ?fara!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde mirelutz@ » Lun Sep 17, 2007 11:51 pm

gabrielle scrie:nu plang sury dar e asa de aiurea ca trebuie sa pun scau ca sa putem dormi ?fara!

ahaaa, te inteleg sury,
Imagine
Imagine
mirelutz@
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Sep 17, 2007 11:58 pm

sury eu am iesit mai vorbim maine noapte buna si somnic pufos ?pupasca! ?larevedre!
Imagine
Imagine

inchui tu sury ?pupasca! ?larevedre!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde mirelutz@ » Lun Sep 17, 2007 11:58 pm

noapte buna sury, pe maine..pop dulce si ai grija de tine!
Imagine
Imagine
Imagine
mirelutz@
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Sep 18, 2007 4:53 am

Buna dimineata bucurie
Imagine.
Asta ar fi explicatia de unde vine acel iuuiuiuuuuuuuuuu al gabriellei? Astazi, in timp ce vom bea cafeluta, va voi povesti despre cineva tare drag mie. Era o data o fata care, atunci cand vorbeai cu ea, ii era tare frica sa nu te supere cu ceva, sa nu te oboseasca cu mesajele ei. Si intr-o zi, pe care n-am s-o uit curand, nici eu nici altii, deschidem poarta sefletului nostru si pentru prima data, ne privim in ochi
Imagine.
Stati un pic ca fierbe apa in Imagine. Sa pun repede un strop de grija pentru altii, emotiile intalnirii, zambetul larg si frumos al gabriellei si un pic din bunatatea ei. Las un pic sa fiarba si pana atunci va povestesc mai departe. Si se facea ca au hotarat sa se intalneasca la un mare eveniment ce ne-a marcat pe toti. Aniversarea lui TEO. Vine ora cand trebuie sa vina la hotel gabrielle. Cobor s-o intampin si gasesc o fata emotionata tare (ca si mine de altfel), timida dar bucuroasa cu adevarat.
Imagine.
Cine-i frumoasa din poza alaturi de gabrielle? Aceeasi de pe ecranul de mai sus, din partea dreapta sus dar, asta-i alta poveste fumoasa
Revin dar sa nu uit de cafea. Iimmmmm ce aroma are. Mai adaug un pic de bun simt, un strop de frumusete, chiar si un strop de uimire. Las un pic sa se amestece aceste ingrediente cu cele de mai inainte, timp in care am sa va povestesc mai departe. Dupa acea seara de vis urmeaza marea noastra descoperire din fata teatrului. In sfarsit fata noastra de poveste, da drumul la toata bucuria si dragostea adunata in tot acest timp, printr-un mare si minunat iuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. O explozie de bucurie, un joc de artificii facute din dragoste si din prietenie. Ea a fost jocul de artificii care a incheiat seara intalnirii cu TEO. Nu, nu am uitat de cafeluta. Am sa adaug bucurie, candoarea copilarie, blandetea si bunatatea gabriellei, un pic de sensibilitate, veselia ei contagioasa, dragostea pe care stie sa o daruiasca fara a cere ceva in schimb, grija pentru casuta noastra iar ca indulcitor am sa pun PRIETENIE.
Imagine

Am sa va servesc pe fiecare in parte
Imagine
cu o cafeluta, asa cum este sufletelul lui gabrielle, ca sa aveti o zi minunata
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Sep 18, 2007 7:48 am

buna dimineata dragii mei dragi,in primul rand sa imi fac tema spre rusinea mea ,abia a inceput scoala si deja am restante..
sury gabrielle,ce as putea sa va mai spun despre ea ,e asa cum ati descoperit-o si voi ,fara dedesuprturi si fara ascunzisuri si pentu mine gabi e aceiasi fiinta vesela si delicata ,nici nu ar putea fi altfel pentru ca asa e EA.am cunoscut-o..cum am cunoscut-o?a fost in urma cu multe luni pe la sfarsitul anului trecut..nici nu stiu cum am facut schimb de adresele de mess,totul s-a intamplat atat de spontan si de firesc ca va spun sincer nu imi amintesc cand a fost..de atunci surioara mea m-a primit in sufletul si in casa ei fara nici o retinere..ITI MULTUMESC SURY si uite asa i-am cunoscut minunatii baieti si ea pe ai mei..iti amintesti sury cum perindam prin fata camerei web cadourile primite de 8 martie de la copii? ?pupasca! apoi a venit minunata veste ca avem in sfarsit sansa sa ne imbratisam..ce bucurie..cand am inatlnit-o mi-am dat seama ca ea va ramane sury a mea pentru totdeauna..gabi este o fiinta plina de sinceritate si de caldura si o iubesc nespus de mult pentru felul ei de a fi ....TE IUBESC SURY.. ?pupasca!
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Sep 18, 2007 7:51 am

si acum sa imi i-au portia de Imagine si sa merg sa citesc restantele..
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Sep 18, 2007 7:54 am

amika scrie:Mii de salutari si o imbratisare tandra din partea Ninutei noastre pentru toti bucurosii !

si eu te imbratisez cu mare, mare dor nynnuta draga..iti doresc sa petreci zile frumoase acolo unde esti si sa te intorci repede acasa ca mi-e un dooooor..
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Sep 18, 2007 7:56 am

gabrielle scrie:jucam adi iuiuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ?ok! :P

vad ca ati pus-o iar de ''dezmat'' nici o zi fara veselie asa le sta bine bucurosilor..
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Sep 18, 2007 7:58 am

temi scrie: punem de-ontalnire, ce ziceti?

ma bucur ca avem vesti de la tine ..cat despre o intalnire...sigur ca da ..ce frumos ar fi.. ?pupasca!
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Sep 18, 2007 7:59 am

florina scrie:
buna dragutza draga! crezi ca mai scapi de intalnire??? ?pupasca! ?pupasca!

asa tushi ,pune picioru-n prag.. ?pupasca!
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Sep 18, 2007 8:01 am

ofelia scrie:DIMINEATA .LA ORA 10 AM O INTALNIRE F IMPORTANTA DE CARE IMI ESTE F FRICA ,,,,SPER SA FIE BINE ... .... ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

mult succes draga ofelia..lasa ca o sa fie bine ca doar tu te-ai descurcat mereu in situatii delicate..
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Sep 18, 2007 8:36 am

am baut cafeluta ,am zarit-o si pe crisstinica care nu a venit sa bea cafeaua cu mine..acum merg sa imi pregatesc copilul pentru scoala..revin dupa ora 12 pupici dulci la toti..
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Sep 18, 2007 9:14 am

Imagine

Buna dimineata , bucurie ! Revenii si albastra pe ecran ?ceamuzant! ! Tare mult mi-ati lipsit dar stiti voi ca m-am gandit tot timpul la toti bucurosii mei dragi ! Plec la lecturat . Sper sa reusesc sa ma pun la curent cu ultimele noutati !

Va pup cu drag ! Sa aveti zile minunate !
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Sep 18, 2007 10:08 am

buna dimineata! felicitari, am inteles ca ai luat 10 la lucrare. de fapt, nici nu stiu de ce ai avut emotii. cum a fost prima zi de scoala?
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Sep 18, 2007 10:13 am

adi scrie:Adina este tema zilei de azi.
eu intram ea iesea, eu ieseam ea intra. acestea au fost primele "contacte" cu albastra. La intoarcerea trandafirului am cunoscut-o si de atunci suntem de ne-dezlipit. Nu tinem o legatura fizica mare dar legaturile telepatice, gandurile frumoase, incurajari si iubirea telepatica este foarte dezvoltata.

Adina fara tine, albastrul nu are sens!
Cum ar fi sa nu avem cer? Asa este fara adina!

Multumesc din suflet, Adi ! Mult prea frumos ce ai scris tu aici ! Mi-au mers la inima cuvintele tale si acolo am sa le tin incuiate sa nu mi le ia nimeni ! ?pupasca!

Profit acum sa-mi fac si tema despre minunea asta de om care este ADI :

Asa se intampla cum spune Adi , l-am cunoscut pe celalalt site dar intotdeauna iesea cand intram eu sau intra cand ieseam eu de parca ne jucam de-a v-ati ascunselea ! Cand il zaream eram deja aproape sigura ca oImagineia la sanatoasa ! De ma si-ntrebam ce-o avea mai, omule,Imagine cu mine de nu sta putin la vorba ? M-am lamurit pana la urma , asta-i Adi ! Nu sta un pic locului Imagine
Cand l-am intalnit in sfarsit am fost tare surprinsa . "TU esti ADIII?" l-am intrebat si ne-am imbratisat de parca ne stiam de-o viata ! Dar poate asa si este ! Ce zambet larg , ce baiat vesel si cu un suflet asa de frumos ca i se citeste pe chip toata bunatatea si frumusetea lui sufleteasca! Dar ce vorbaret ?ceamuzant! De-atunci suntem tare aproape unul de altul !
Carmen spune ca Adi canta foaaaaarte bine ?HAHA! , eu nu l-am auzit dar poate lanseaza si el un album, ceva ! Stiu insa ce bine mi-a explicat mie o data cum sta treaba cu programele si cu baza de date ?ceamuzant! , cica unul era masina de spalat si altu' cureaua sau asa ceva ?mosking! si da-i si explica , eu mai incurcam personajele , o lua saracul de la-nceput sau de pe la mijloc ?HAHA! Haiu' lumii a fost, am ras in ziua aia cat pentru o saptamana . Aveam actori principali si secundari ?HAHA! m-am lamurit bustean , nu mai conta cine pe cine joaca , importanta era piesa , dar mai ales povestitorul ?HAHA! ?HAHA!
Cu Adi stiu sigur ca nu ai cum sa nu te bucuri de orice lucrusor micut, de orice raza de soare, de orice cantecel , chiar si de-un Guta cateodata ?HAHA!

Sunt un om fericit ca te cunosc si ca esti prietenul meu drag si scump ! Nu vreau sa te stiu niciodata tristut , minune de OM ! ?pupasca!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Sep 18, 2007 10:18 am

CRISSTINICA scrie:buna dimineata! felicitari, am inteles ca ai luat 10 la lucrare. de fapt, nici nu stiu de ce ai avut emotii. cum a fost prima zi de scoala?

Buna dimineata, Cristinica ! Multumesc mult ! ?pupasca! Emotii am intotdeauna , am vrut sa iasa o lucrare de nota 10 si a iestit de nota 20 , dupa spusele profesoarei si reactiile celorlalti , cica ar fi fost mai degraba o lucrare de licenta ?ceamuzant! Despre celelalte examene insa nu prea am cuvinte de bine , mai vedem noi ce-o fi !

Prima zi de scoala a fost frumoasa , dar stii cum este dupa atata vacanta, greu cu trezirea ?ceamuzant! . Nu-i nimic , ne intram noi in ritm !

Tu ce mai faci ? Cum o mai duci ? Cu sacosele stai bine ? ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Sep 18, 2007 10:28 am

sunt bine sacosele. am reusit sa ajung cu ele la destinatie. cititorul de contoar era pe la etajul 2, nici nu ma gandeam ca vine asa punctual ca de obicei intarzie. norocul meu a fost ca am gasit o coada rapida la supermarket.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Sep 18, 2007 10:32 am

la celelalte examene cand afli rezultatul?
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Sep 18, 2007 10:39 am

carmen scrie:Aceasta casuta a noastra, mi-a oferit sansa de a intalnii oamenii minunati, oameni fara chip dar cu suflet mare, prieteni pe care mi-as dori sa-i am tot timpul langa mine. Mi-a oferit sansa sa o intalnesc pe adina. Sa o intalnesc mai intai printre postari iar mai tarziu ‘on line’. Si uite-asa am descoperit o fata calda, excesiv de sensibila, gingasa, fragila dar si foarte puternica, un copil mare, extraordinar de constiincioasa si sincera si, asa cum am mai spus, de o frumusete cuminte. Multe sunt momentele in care am ras sau plans impreuna, cand ea nu a putut fi cu noi i-am citit mesajele voastre, cand am povestit despre probleme noastre, cand le-am cautat solutii, cand ne-am barfit sefii sau pe voi dragi bucurosi si foarte putine cele in care ne-am intalnit.. Pe adina am iubit-o doar citind-o. Pe urma a urmat marea intalnire si mi-am zis ‘gata, fata asta ramane in inima mea pentru toata viata’. De atunci a inceput si cresterea in valoare a facturilor telefonice. Vorbim cel putin o data la 2 zile la telefon. Ce? De toate. Despre voi, despre examene, despre viata, despre orice.

Sa trecem la defecte. Are un mare defect adinuta noastra, cred ca defect profesional. Trebuie ea sa despice firu-n patru. Ma omoara. De ce-i asa si nu-i asa, de ce-i alba si nu neagra. Este jale mare cu ea dar mi-e draga de mor cand incepe.

Intrebari? As avea mii si mii de intrebari pentru adina ca si pentru voi toti dar una este tare actuala. Deci ‘Facem revelionul impreuna?”

Te iubesc surioara

Multumesc din suflet, surioara ! Sa-ti mai spun cat te iubesc de tare ? Cred ca stii ! ?pupasca!

Da-mi place partea cu defecte ?ceamuzant! si numai asta l-ai gasit pana acum sau nu ai vrut sa dai chiar tot din casa asa deodata ? Dar, totusi, de ce ar fi asta asa un mare defect ?mosking! Ce ? Nu-ti place sa analizezi totul in amanuntime , sa cercetezi, sa vezi ca poate n-o fi chiar asa , dar daca este de ce este , daca-i alba si nu-i neagra? Sau poate c-o fi gri si nu-mi dau seama . Las' ca ma mai gandesc si-ti spun ! ?HAHA! Sau te-ntreb pe tine ca poate tot nu aflu cum sta treaba si chiar de-as afla trebuie sa aud si alta parere ca sa am ce contrazice ?HAHA! Abia astept :P

Cu revelionul ar fi o idee super , inca nu am un raspuns sigur , dar e clar ca am la ce ma gandi ! Keep in touch ?mosking!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Sep 18, 2007 10:41 am

CRISSTINICA scrie:la celelalte examene cand afli rezultatul?

Pai la unul a fost o cacealma totala , s-a dat examen 3 in 1 , daca-ti poti imagina, asa ca trebuia sa mai am doua clone sa se prezinte la toate ?ceamuzant! Concluzia : esec !
Iar la ultimul se va stii maine sau joi ! C'est la vie !
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Sep 18, 2007 10:46 am

ciudata moda se mai poarta in ziua de azi la examene. nu mai seamana deloc cu ce stiam eu...
CRISSTINICA
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?