gabrielle scrie:?pupasca! cum a fost a doua zi de scoala?
Saimir scrie:gabrielle scrie:?pupasca! cum a fost a doua zi de scoala?
Pai din ce in ce mai rauplec la 7.15-7.20 si ajung la scoala la 7.45-7.50 si nu prea imi place lucru asta, ca de acuma trebe sa ma trezesc mai devreme ca sa stau in statie
![]()
, noh' in rest e bine sa ziceam , a mai venit o colega noua, azi am stat si am scapat pe la 12 si acuma mi somn
, da nu pot sa dorm
, Tu ce ai mai facut gabriela? ceva nou? la dani cum o fost? da la cel mic?
CLAUDIA scrie:e ora 3 am plecat la treaba..adrenalina isi cere drepturile..![]()
![]()
CLAUDIA scrie:e ora 3 am plecat la treaba..adrenalina isi cere drepturile..![]()
![]()
Adina scrie:Offf, cand sa ajung si eu cu temele la zi . Nu-i nimic , poate vii mai tarziu ! Spor la treaba , Claudia ! Te pup cu drag
gabrielle scrie:pai Dani se trezeste la 6 si 15 ca la 7 jumate intra a inceput sa ii placa pentru ca are colegii placuti iar Andu acum doarme si dupa are lectii ca lui a inceput sa ii dea a sa isi aduca aminte
Adina scrie:Buna, Saimir ! Nu ne-am intalnit pana acum dar iti spun si eu un bun venit aici intre bucurosi !
Saimir scrie:gabrielle scrie:wow pai cum vine asta de la 5-8 nu purtati uniforme si intr a 9 purtatice aiurea
Mi si rusine sa iti spun modelul de uniforma![]()
Saimir scrie:nu nu, numai ca e penibil ce scrie si e scris prea incurcat :| ca nu inteleg, cravata rosie pt fete? sau si pt baieti![]()
![]()
, nu prea inteleg cum o scris acolo
CLAUDIA scrie:drops scrie:Bine v-am regasit scumpii mei bucurosi, mi-a fost tare, tare dor de voi.
Pe acesta cale vreau sa-i multumesc lui pretenutza mea draga nynnus care imi mai povestea cate ceva de voi deoarece eu nu am avut internet cateva luni bune in acest an.
!
bine te-ai intors acasica,acum ca ai net poate ne vizitezi mai des..
gabrielle scrie:buna drops
drops scrie:CLAUDIA scrie:drops scrie:Bine v-am regasit scumpii mei bucurosi, mi-a fost tare, tare dor de voi.
Pe acesta cale vreau sa-i multumesc lui pretenutza mea draga nynnus care imi mai povestea cate ceva de voi deoarece eu nu am avut internet cateva luni bune in acest an.
!
bine te-ai intors acasica,acum ca ai net poate ne vizitezi mai des..
Ceao Clauditza scumpa, multumesc de primirea calduroasa, am fost, sunt si voi fi mereu aici acasica unde bucuria este stapana. Desi nu v-am mai citit sau scris ati fost mereu in inima mea si cele mai bune ganduri le-am trimis mereu spre voi dragi bucurosi.gabrielle scrie:buna drops
Te tzuc gabrielle!
Ma bucur ca te-am regasit alaturi de bucurosi, asa sa ramanem multi ani si bucuria sa ne umple sufletele la fiecare intalnire aici in clubul nostru cu prieteni deosebiti!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 39 vizitatori