CLAUDIA scrie:vai vad ca se mai pune de o nunta...sper ca de data asta sa nu pateasca iar ceva mireasa ..ca m-a mai amagit cineva si nu s-a tinut de cuvant..
carmen scrie:Ce te-as intreba claudia? Iti amintesti ce te-am intrebat in masina cand ne intorceam spre casa? Nu m-a multumit raspunsul tau si timpul a dovedit ca am dreptate. Inca mai astept raspunsul tau.
CLAUDIA scrie:carmen scrie:Ce te-as intreba claudia? Iti amintesti ce te-am intrebat in masina cand ne intorceam spre casa? Nu m-a multumit raspunsul tau si timpul a dovedit ca am dreptate. Inca mai astept raspunsul tau.
spre rusinea mea nu stiu despre ce e vorbama ajuti..?
Catutza scrie:dar de ce nu ma lasi sa termin Carmen? normal ca mergeti si voi cu mine numai sa nu va fie frica de lei, rinoceri, etc
carmen scrie:Catutza scrie:dar de ce nu ma lasi sa termin Carmen? normal ca mergeti si voi cu mine numai sa nu va fie frica de lei, rinoceri, etc
Eu am ramas in urma cu cititul asa ca sa trecem la africa. Nu ne e frica dragule, de ce sa ne fie frica daca nu stim ce-s aia?
Catutza scrie:e clar, nu ma mai insor casnicia mea e compromisa :)) si am vrut sa va pun domnisoare de onoare la nunta mea si voi ce imi faceti?
Catutza scrie:e clar, nu ma mai insor casnicia mea e compromisa :)) si am vrut sa va pun domnisoare de onoare la nunta mea si voi ce imi faceti?
CLAUDIA scrie:Catutza scrie:e clar, nu ma mai insor casnicia mea e compromisa :)) si am vrut sa va pun domnisoare de onoare la nunta mea si voi ce imi faceti?
daca-i vb de domnisoare eu sunt prima pe lista..sa nu ma uiti..
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori