• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde carmen » Joi Mar 22, 2007 9:21 pm

steff scrie:stiu unde va gasesc desigur.drumul spre bucuriee acelasi..doar sunt veteran nu ma ratacesc:-11

:-10

Ai dreptate veterano. Uitasem ca sunt Imagine :-17
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde carmen » Joi Mar 22, 2007 10:20 pm

Sa aveti o noapte calma, cu vise minunate Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde mona_jux » Joi Mar 22, 2007 11:16 pm

Abia am terminat de scris articolul din "As"!N-am mai scris asa de mult de la lucrarea de licenta!N-am vazut-o pe Teo la stiri in seara asta! :-28 :-28 Somn usor!Sper sa cititi articolul, ca tare am muncit!
Pupici pufosi si bucurosi!
mona_jux
membru
membru

Mesajde carmen » Vin Mar 23, 2007 5:36 am

Imagine Bina dimineata iubitilor. Sa vedem ce zice calendarul Imagine. Mai sunt doar 2 zile pana la marele eveniment. Ati vazut ce emotionata era TEO aseara? Si cred ca era un pic plansa.
Dragi mei, aseara s-a intamplat inca un lucru minunat. A fost suficient ca amalia sa-si exprime dorinta de a putea citi articolul din as si prietena noastra mona_jux a si postat acest articol. Este un gest minunat pentru care ii multumim din inima Imagine.
M-am intins la povesti si cafeluta nu este gata. Pana se incalzeste apa Imagine, imi adun borcanasele. Am sa incep cu emotie pentru ca, in fiecare zi pe acest forum gasesc cate un gest ce ma emotioneaza si ma umple de bucurie. Asa ca o sa rastorn in ibricel borcanasele de emotie si bucurie, apoi golesc aici pe cele de prietenie si daruire, multumire, intelegere, sinceritate, ganduri bune, iubire, frumusete. Am sa mai adaug un strop de romantism si visare ca sa fim pregatiti pentru lansarea postului Romantica, apoi unul de magie, innoire si insufletire, de energie, optimism, curaj si putere, tinerete, optimism si nu in ultimul rand credinta. Oare mai trebuie indulcitor? Niciodata nu este suficient de dulce asa ca am sa mai adaug RECUNOSTINTA. ImagineImagine
Va doresc sa aveti parte numai de gesturi de prietenie care sa va lumineze ziua Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Vin Mar 23, 2007 5:53 am

Pentru ca dimineata vad ca va adina, amalia si florina se intalnesc la [Imagine ar fi potrivit sa le las si niste Imagine. Pentru noi, astia mai amarati care nu avem acces la net pana venim acasa, bucataresc ceva mai consistent, sa ne tina de foame pana pe seara. Ceva usor Imagine sau Imagine iar pentru cei pofticiosi ca mine Imagine. Ca desert Imagine si pentru cei la cura de slabire Imagine multe Imagine
Un sfarsit de saptamana de lucru Imagine
Si pachetelul este pregatit Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Vin Mar 23, 2007 5:59 am

Adina scrie:Adevar graiesti , draga Carmen , Teo este un om deosebit si mereu ma uimeste si pe mine ! Nu stiu de unde are Teo atata energie si atata putere ! Da' stiu ca are un suflet maaaaaaare si o iubim !
Si sa va mai spun ceva . De dimineata am avut o surpriza minunata ....... am fost intampinata cu vesti de la cineva tare drag , cand am Imagine ! Sunt tare fericita ! :-7

Am vazut si noua grila de programe ! Imi place foarte mult , asa ca de duminica avem cu ce ne delecta ! Primavara asta este cu adevarat romantica !

Foarte buna ideea cu intalnirea ! Grija mare cu tastaturile ! Imagine

Iubita prietena, suntem bucurosi ca ai primit mesaj de la TEO dar nu ne-ai spus ce scrie :-22 :-20 Sper ca si tu reusesti cumva sa fi cu noi duminica. Dar nu de la lucru. Gaseste o alta tastatura pe care sa o maltratezi. Te asteptam cu mult drag. Daca nu ne mai citim pana luni, sa ai parte de un week-end plin satisfactii Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde adrian » Vin Mar 23, 2007 6:48 am

Buna dimineata, auuu cat am de citit. Am plecat, la lectura, cred ca fur si eu putin din cafeluta fetelor si din cea servita de Carmen.
adrian
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Mar 23, 2007 8:14 am

steff scrie:
malimai scrie:Buna seara,Steff.nu intri in discutii cu noi?

ca de obicei in ultima vreme, nu prea pot sta :-23

dar va citesc in fiecare zi, chiar daca nu postez :-20

in ce esti implicata,Steff? :-8
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Mar 23, 2007 8:16 am

mona_jux scrie:Abia am terminat de scris articolul din "As"!N-am mai scris asa de mult de la lucrarea de licenta!N-am vazut-o pe Teo la stiri in seara asta! :-28 :-28 Somn usor!Sper sa cititi articolul, ca tare am muncit!

multumim mult.nu ma asteptam sa-l scri tot.
cred ca ai muncit pe rupte si sigur il vom citi.
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Mar 23, 2007 8:19 am

Carmen,multumim pt cafeaua pregatita si pentru popcorn.
din nou ne uimesti cu imaginile tale deosebite.
O zi minunata!
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Mar 23, 2007 12:00 pm

Buna ziua doamnelor.A-ti vazut ce ne-a pregatit Carmen?
Imagine
malimai
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mar 23, 2007 12:23 pm

malimai scrie:Buna ziua doamnelor.A-ti vazut ce ne-a pregatit Carmen?

Imagine Am vazut si ,bineinteles , ca am savurat cafeluta si am mancat din toate , mai ales popcorn , ca tare imi place !
Adina
membru
membru

Mesajde nynna » Vin Mar 23, 2007 12:27 pm

malimai scrie:Carmen,multumim pt cafeaua pregatita si pentru popcorn.
din nou ne uimesti cu imaginile tale deosebite.
O zi minunata!

Multumim ptr cafea si preparatele minunate presarate cu migala ,iubire ,bucurie si PRIETENIE!Am trecut in fuga sa va citesc .... ca nu rezist o zi fara voi chiar daca stau citeva minutele la calculator ..sunteti precum .....cafeluta lui CARMEN de care efectiv nu ma pot lipsi a devenit un "drog"dulce !
Va pupicesc dulce de tot si sper sa mai reusesc sa intru si sa mai borbesc cu voi! :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde nynna » Vin Mar 23, 2007 12:30 pm

malimai scrie:Buna ziua doamnelor.A-ti vazut ce ne-a pregatit Carmen?
Imagine

Sper sa ajungem la virsta celor din imagine sa ne bem cafeluta si sa tot barfim de spre toate :-20 :-20 :-21 :-21
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Vin Mar 23, 2007 12:33 pm

malimai scrie:
mona_jux scrie:Abia am terminat de scris articolul din "As"!N-am mai scris asa de mult de la lucrarea de licenta!N-am vazut-o pe Teo la stiri in seara asta! :-28 :-28 Somn usor!Sper sa cititi articolul, ca tare am muncit!

Buna draga mea ..am o intrebare lucrezi chiar la revista "AS"?
Ce onoare .sunt o fidela cititoareal revistei!Iti urez mult succes ! :-6 :-6 :-6 :-5 :-6 :-6
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Vin Mar 23, 2007 12:35 pm

steff scrie:
malimai scrie:Buna seara,Steff.nu intri in discutii cu noi?

ca de obicei in ultima vreme, nu prea pot sta :-23

dar va citesc in fiecare zi, chiar daca nu postez :-20

Nu-i bai draga STEFF ,si mie mi seintimpla deseori ...dar revin si apoi incerc sa recuperez pe cit pot absenta ..important ca suntem cu sufletul si gindul alaturi de acesti oameni minunati si mai ales de ADY si TEO!
TE pupik dulce!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mar 23, 2007 12:41 pm

carmen scrie:dati pe Realitatea. La stiri va fi TEO, secvente de la petrecere

:-28 :-28 Si eu de ce nu am stiut ? Da' nu-i nimic ca am fugit iute pe net si am vazut imagini de la petrecerea pentru lansarea postului pe site-ul "realitatii" ! Ce bine s-au mai distrat si ce atmosfera ! Bine macar ca am reusit si eu , mai tarziu ce-i drept , sa o vad pe Teo si pe toti ceilalti ! Minunat !
Adina
membru
membru

Mesajde mona_jux » Vin Mar 23, 2007 1:01 pm

Eu?Despre mine spunea-i ca lucrez la As?Pt ca eu nu lucrez la As!Aveam revista acasa si am copiat articolul pt malimai care nu-l citise si.....!
mona_jux
membru
membru

Mesajde nynna » Vin Mar 23, 2007 1:04 pm

nynna scrie:
malimai scrie:

Buna draga mea ..am o intrebare lucrezi chiar la revista "AS"?
Ce onoare .sunt o fidela cititoareal revistei!Iti urez mult succes ! :-6 :-6 :-6 :-5 :-6 :-6

Dupa cum te-ai axprimat asa am crezut ..imi cer scuze ...dar sper ca nu te-ai suparat??!Mii de pupicei ptr confuzie ... :-9 :-23
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Vin Mar 23, 2007 1:08 pm

Adina scrie:
carmen scrie:dati pe Realitatea. La stiri va fi TEO, secvente de la petrecere

:-28 :-28 Si eu de ce nu am stiut ? Da' nu-i nimic ca am fugit iute pe net si am vazut imagini de la petrecerea pentru lansarea postului pe site-ul "realitatii" ! Ce bine s-au mai distrat si ce atmosfera ! Bine macar ca am reusit si eu , mai tarziu ce-i drept , sa o vad pe Teo si pe toti ceilalti ! Minunat !

adina da-mi si mie linkul de pe net unde ai reusit sa vezi imagini de la petrecere ..ca nici eu nu am vazut si tare mi-s trista si suparata... :-23 .Pyss!Iti multumesc anticipat!
Pupicii multi si o zi minunata! :-5 :-5 :-5 :-28 :-28 :-25 :-40 :-40 :-40 :-40 :-40 :-40 :-40
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde mona_jux » Vin Mar 23, 2007 1:10 pm

Am muncit mult sa-l copiez, ca nu am scaner si l-am scris cu manutele mele! :-5 Si nu m-am suparat, mi-ar fi placut sa lucrez pt As!
mona_jux
membru
membru

Mesajde mona_jux » Vin Mar 23, 2007 1:13 pm

Vreau si eu sa vad poze de la petrecere!Ce petrecere?De la lansarea postului?
mona_jux
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mar 23, 2007 1:20 pm

carmen scrie:
Adina scrie:Si sa va mai spun ceva . De dimineata am avut o surpriza minunata ....... am fost intampinata cu vesti de la cineva tare drag , cand am Imagine ! Sunt tare fericita ! :-7

Iubita prietena, suntem bucurosi ca ai primit mesaj de la TEO dar nu ne-ai spus ce scrie :-22 :-20 Sper ca si tu reusesti cumva sa fi cu noi duminica. Dar nu de la lucru. Gaseste o alta tastatura pe care sa o maltratezi. Te asteptam cu mult drag. Daca nu ne mai citim pana luni, sa ai parte de un week-end plin satisfactii Imagine

Imagine Hmmmm, :-8 stiam eu ca citesti dincolo de cuvinte , draga Carmen , si pentru ca m-ai provocat :-20 , am sa impartasesc cu voi bucuria cu care primesc fiecare mesaj ....intotdeauna ma emotionez, stiti si voi cum este ! Iata ce mai spune Teo, printre altele :

TEO scrie: (.......)
Ma simt bine, muncesc mult, ma bucur de fiecare clipa si parca renasc. Sunt terminata de emotie, dar, intr-un fel ciudat si neasteptat, sunt fericita.
Te pup cu drag

De fiecare data ma simt cel mai fericit om ! Si voi sunteti la fel , stiu eu !
Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mar 23, 2007 1:23 pm

nynna scrie:adina da-mi si mie linkul de pe net unde ai reusit sa vezi imagini de la petrecere ..ca nici eu nu am vazut si tare mi-s trista si suparata... :-23 .Pyss!Iti multumesc anticipat!
Pupicii multi si o zi minunata! :-5 :-5 :-5 :-28 :-28 :-25 :-40 :-40 :-40 :-40 :-40 :-40 :-40

Draga mea nynna , nu prea ma pricep eu cum sa dau un link :-13 dar am cautat pe site-ul "realitatii" (cu google) si am intrat pe stiri , unde am gasit "Imagini de la petrecerea de lansare a postului romantica" stirile de la ora 10.00 , astazi !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mar 23, 2007 1:27 pm

Inca ceva, draga Nynna, ca am incercat din nou acum ! Dai click pe " Culise" si gasesti exact ce spuneam mai sus ! Sper sa reusesti !
Adina
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?