steff scrie:stiu unde va gasesc desigur.drumul spre bucuriee acelasi..doar sunt veteran nu ma ratacesc:-11
:-10
Ai dreptate veterano. Uitasem ca sunt
:-17

Bina dimineata iubitilor. Sa vedem ce zice calendarul
. Mai sunt doar 2 zile pana la marele eveniment. Ati vazut ce emotionata era TEO aseara? Si cred ca era un pic plansa.
.
, imi adun borcanasele. Am sa incep cu emotie pentru ca, in fiecare zi pe acest forum gasesc cate un gest ce ma emotioneaza si ma umple de bucurie. Asa ca o sa rastorn in ibricel borcanasele de emotie si bucurie, apoi golesc aici pe cele de prietenie si daruire, multumire, intelegere, sinceritate, ganduri bune, iubire, frumusete. Am sa mai adaug un strop de romantism si visare ca sa fim pregatiti pentru lansarea postului Romantica, apoi unul de magie, innoire si insufletire, de energie, optimism, curaj si putere, tinerete, optimism si nu in ultimul rand credinta. Oare mai trebuie indulcitor? Niciodata nu este suficient de dulce asa ca am sa mai adaug RECUNOSTINTA. 

ar fi potrivit sa le las si niste
. Pentru noi, astia mai amarati care nu avem acces la net pana venim acasa, bucataresc ceva mai consistent, sa ne tina de foame pana pe seara. Ceva usor
sau
iar pentru cei pofticiosi ca mine
. Ca desert
si pentru cei la cura de slabire
multe

Adina scrie:Adevar graiesti , draga Carmen , Teo este un om deosebit si mereu ma uimeste si pe mine ! Nu stiu de unde are Teo atata energie si atata putere ! Da' stiu ca are un suflet maaaaaaare si o iubim !
Si sa va mai spun ceva . De dimineata am avut o surpriza minunata ....... am fost intampinata cu vesti de la cineva tare drag , cand am! Sunt tare fericita ! :-7
Am vazut si noua grila de programe ! Imi place foarte mult , asa ca de duminica avem cu ce ne delecta ! Primavara asta este cu adevarat romantica !
Foarte buna ideea cu intalnirea ! Grija mare cu tastaturile !

steff scrie:malimai scrie:Buna seara,Steff.nu intri in discutii cu noi?
ca de obicei in ultima vreme, nu prea pot sta :-23
dar va citesc in fiecare zi, chiar daca nu postez :-20

mona_jux scrie:Abia am terminat de scris articolul din "As"!N-am mai scris asa de mult de la lucrarea de licenta!N-am vazut-o pe Teo la stiri in seara asta! :-28 :-28 Somn usor!Sper sa cititi articolul, ca tare am muncit!

malimai scrie:Carmen,multumim pt cafeaua pregatita si pentru popcorn.
din nou ne uimesti cu imaginile tale deosebite.
O zi minunata!

malimai scrie:Buna ziua doamnelor.A-ti vazut ce ne-a pregatit Carmen?

malimai scrie:mona_jux scrie:Abia am terminat de scris articolul din "As"!N-am mai scris asa de mult de la lucrarea de licenta!N-am vazut-o pe Teo la stiri in seara asta! :-28 :-28 Somn usor!Sper sa cititi articolul, ca tare am muncit!
multumim mult.nu ma asteptam sa-l scri tot.
cred ca ai muncit pe rupte si sigur il vom citi.

steff scrie:malimai scrie:Buna seara,Steff.nu intri in discutii cu noi?
ca de obicei in ultima vreme, nu prea pot sta :-23
dar va citesc in fiecare zi, chiar daca nu postez :-20

carmen scrie:dati pe Realitatea. La stiri va fi TEO, secvente de la petrecere

nynna scrie:malimai scrie:mona_jux scrie:Abia am terminat de scris articolul din "As"!N-am mai scris asa de mult de la lucrarea de licenta!N-am vazut-o pe Teo la stiri in seara asta! :-28 :-28 Somn usor!Sper sa cititi articolul, ca tare am muncit!
multumim mult.nu ma asteptam sa-l scri tot.
cred ca ai muncit pe rupte si sigur il vom citi.
Buna draga mea ..am o intrebare lucrezi chiar la revista "AS"?
Ce onoare .sunt o fidela cititoareal revistei!Iti urez mult succes ! :-6 :-6 :-6 :-5 :-6 :-6

Adina scrie:carmen scrie:dati pe Realitatea. La stiri va fi TEO, secvente de la petrecere
:-28 :-28 Si eu de ce nu am stiut ? Da' nu-i nimic ca am fugit iute pe net si am vazut imagini de la petrecerea pentru lansarea postului pe site-ul "realitatii" ! Ce bine s-au mai distrat si ce atmosfera ! Bine macar ca am reusit si eu , mai tarziu ce-i drept , sa o vad pe Teo si pe toti ceilalti ! Minunat !

carmen scrie:Adina scrie:Si sa va mai spun ceva . De dimineata am avut o surpriza minunata ....... am fost intampinata cu vesti de la cineva tare drag , cand am! Sunt tare fericita ! :-7
Iubita prietena, suntem bucurosi ca ai primit mesaj de la TEO dar nu ne-ai spus ce scrie :-22 :-20 Sper ca si tu reusesti cumva sa fi cu noi duminica. Dar nu de la lucru. Gaseste o alta tastatura pe care sa o maltratezi. Te asteptam cu mult drag. Daca nu ne mai citim pana luni, sa ai parte de un week-end plin satisfactii
Hmmmm, :-8 stiam eu ca citesti dincolo de cuvinte , draga Carmen , si pentru ca m-ai provocat :-20 , am sa impartasesc cu voi bucuria cu care primesc fiecare mesaj ....intotdeauna ma emotionez, stiti si voi cum este ! Iata ce mai spune Teo, printre altele : TEO scrie: (.......)
Ma simt bine, muncesc mult, ma bucur de fiecare clipa si parca renasc. Sunt terminata de emotie, dar, intr-un fel ciudat si neasteptat, sunt fericita.
Te pup cu drag

nynna scrie:adina da-mi si mie linkul de pe net unde ai reusit sa vezi imagini de la petrecere ..ca nici eu nu am vazut si tare mi-s trista si suparata... :-23 .Pyss!Iti multumesc anticipat!
Pupicii multi si o zi minunata! :-5 :-5 :-5 :-28 :-28 :-25 :-40 :-40 :-40 :-40 :-40 :-40 :-40

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 49 vizitatori