steff scrie:stiu unde va gasesc desigur.drumul spre bucuriee acelasi..doar sunt veteran nu ma ratacesc:-11
:-10
Ai dreptate veterano. Uitasem ca sunt

Adina scrie:Adevar graiesti , draga Carmen , Teo este un om deosebit si mereu ma uimeste si pe mine ! Nu stiu de unde are Teo atata energie si atata putere ! Da' stiu ca are un suflet maaaaaaare si o iubim !
Si sa va mai spun ceva . De dimineata am avut o surpriza minunata ....... am fost intampinata cu vesti de la cineva tare drag , cand am! Sunt tare fericita ! :-7
Am vazut si noua grila de programe ! Imi place foarte mult , asa ca de duminica avem cu ce ne delecta ! Primavara asta este cu adevarat romantica !
Foarte buna ideea cu intalnirea ! Grija mare cu tastaturile !
steff scrie:malimai scrie:Buna seara,Steff.nu intri in discutii cu noi?
ca de obicei in ultima vreme, nu prea pot sta :-23
dar va citesc in fiecare zi, chiar daca nu postez :-20
mona_jux scrie:Abia am terminat de scris articolul din "As"!N-am mai scris asa de mult de la lucrarea de licenta!N-am vazut-o pe Teo la stiri in seara asta! :-28 :-28 Somn usor!Sper sa cititi articolul, ca tare am muncit!
malimai scrie:Carmen,multumim pt cafeaua pregatita si pentru popcorn.
din nou ne uimesti cu imaginile tale deosebite.
O zi minunata!
malimai scrie:Buna ziua doamnelor.A-ti vazut ce ne-a pregatit Carmen?
malimai scrie:mona_jux scrie:Abia am terminat de scris articolul din "As"!N-am mai scris asa de mult de la lucrarea de licenta!N-am vazut-o pe Teo la stiri in seara asta! :-28 :-28 Somn usor!Sper sa cititi articolul, ca tare am muncit!
multumim mult.nu ma asteptam sa-l scri tot.
cred ca ai muncit pe rupte si sigur il vom citi.
steff scrie:malimai scrie:Buna seara,Steff.nu intri in discutii cu noi?
ca de obicei in ultima vreme, nu prea pot sta :-23
dar va citesc in fiecare zi, chiar daca nu postez :-20
carmen scrie:dati pe Realitatea. La stiri va fi TEO, secvente de la petrecere
nynna scrie:malimai scrie:mona_jux scrie:Abia am terminat de scris articolul din "As"!N-am mai scris asa de mult de la lucrarea de licenta!N-am vazut-o pe Teo la stiri in seara asta! :-28 :-28 Somn usor!Sper sa cititi articolul, ca tare am muncit!
multumim mult.nu ma asteptam sa-l scri tot.
cred ca ai muncit pe rupte si sigur il vom citi.
Buna draga mea ..am o intrebare lucrezi chiar la revista "AS"?
Ce onoare .sunt o fidela cititoareal revistei!Iti urez mult succes ! :-6 :-6 :-6 :-5 :-6 :-6
Adina scrie:carmen scrie:dati pe Realitatea. La stiri va fi TEO, secvente de la petrecere
:-28 :-28 Si eu de ce nu am stiut ? Da' nu-i nimic ca am fugit iute pe net si am vazut imagini de la petrecerea pentru lansarea postului pe site-ul "realitatii" ! Ce bine s-au mai distrat si ce atmosfera ! Bine macar ca am reusit si eu , mai tarziu ce-i drept , sa o vad pe Teo si pe toti ceilalti ! Minunat !
carmen scrie:Adina scrie:Si sa va mai spun ceva . De dimineata am avut o surpriza minunata ....... am fost intampinata cu vesti de la cineva tare drag , cand am! Sunt tare fericita ! :-7
Iubita prietena, suntem bucurosi ca ai primit mesaj de la TEO dar nu ne-ai spus ce scrie :-22 :-20 Sper ca si tu reusesti cumva sa fi cu noi duminica. Dar nu de la lucru. Gaseste o alta tastatura pe care sa o maltratezi. Te asteptam cu mult drag. Daca nu ne mai citim pana luni, sa ai parte de un week-end plin satisfactii
TEO scrie: (.......)
Ma simt bine, muncesc mult, ma bucur de fiecare clipa si parca renasc. Sunt terminata de emotie, dar, intr-un fel ciudat si neasteptat, sunt fericita.
Te pup cu drag
nynna scrie:adina da-mi si mie linkul de pe net unde ai reusit sa vezi imagini de la petrecere ..ca nici eu nu am vazut si tare mi-s trista si suparata... :-23 .Pyss!Iti multumesc anticipat!
Pupicii multi si o zi minunata! :-5 :-5 :-5 :-28 :-28 :-25 :-40 :-40 :-40 :-40 :-40 :-40 :-40
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 34 vizitatori