vise dulci si placute si tie florina...pop si ai grija de tineflorina scrie:Si eu va spundragi bucurosi ai sufletului meu oriunde va aflati!

carmen scrie:Dragii mei sunt in urma cu tititul dar, nu va suparati, mi se inchid ochii. Promit maine sa va citesc. Acum va iau in visul meu si plec la nani.
Sa aveti o noapte linistita cu vise frumoase
COSTINA scrie:Scriu intr-una din pauzele emisiunii!!! Mai, prieteni, in ce hal m-ati adus?:) Azi v-am descoperit si cred ca am scris peste 10 mesaje intr-o zi...m-ati acaparat cu totul...nu-mi vine sa cred cat de multa influenta are Teo asupra mea:)
Ce sa spun? E extraordinara!
carmen scrie:Adina scrie:
Ce ? Nu-ti place sa analizezi totul in amanuntime , sa cercetezi, sa vezi ca poate n-o fi chiar asa , dar daca este de ce este , daca-i alba si nu-i neagra? Sau poate c-o fi gri si nu-mi dau seama . Las' ca ma mai gandesc si-ti spun !Sau te-ntreb pe tine ca poate tot nu aflu cum sta treaba si chiar de-as afla trebuie sa aud si alta parere ca sa am ce contrazice
Abia astept
![]()
!
V-am spus eu ca asa este? Cititi si voi si spune-ti daca n-am dreptate.
adi scrie:BUna dimineata!
sunt la scoala, de anul acesta avem 18 ore de informatica deci..
domn profesor este un dragut si ne-a lasat sa stam pe net, asa ca de inceput
Adina scrie:adi scrie:BUna dimineata!
sunt la scoala, de anul acesta avem 18 ore de informatica deci..
domn profesor este un dragut si ne-a lasat sa stam pe net, asa ca de inceput
Aha, mai intai va ia cu frumosul si cand o fi mai bine va incepe terorizarea![]()
Si totusi 18 ore ?Mai aveti timp si pentru alte materii ?
adi scrie:DA JOI SI VINERI AVEM INFO COMBINAT CU ALTE MATERII CARE DEFAPT SUNT
ROMANA, MATEMATICA, FIZICA, FRANCEZA, ENGLEZA, EDUCATIE FIZICA SI RELIGIE IN AFARA DE ACESTEA AVEM DOAR INFO
Adina scrie:Pai da si parca vad ca la romana analizati subiectul si predicatul din : " Ce inseamna si cine este baza de date ? " , la matematica transformati megabit in giga , la fizica studiati gravitatia unui laptop si vitezele de accesare pe net , la franceza traduceti limajul tehnic, la fel si la engleza , ca doar trebuie sa stii ceva ca sa te poti distra pe net si sa pricepi ce vrea sa zica nenea ala de la google sau mai stiu eu de pe unde , la educatie fizica , bineinteles ca va antrenati degetule pentru tastatura si spatele pentru statul in fata calculatorului, iar la religie va rugati "Doamne, iarta-ma , ca am intrat pe site-uri interzise"![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori