Ai vazut ce invata Adi la scoala ? Info, info, info . Cred ca mananca numai informatica pe paine, ceea ce ar explica muschii lui

CRISSTINICA scrie: haha! ca bine le zici, blue dream! ca tine, bobocule de nu ma uita, mai rar!
CRISSTINICA scrie:sa stii ca da! ar fi interesant de aflat cum vorbesc, tot cu "sal, k, scz" si alte asemenea? tie-ti pare rau ca noi n-am avut parte de calculator mai devreme?
adi scrie:carmen m-a parasit s-a dus la temi, a zis sa-i sterg useru :)))![]()
va rog, faceti ceva!!
eu si adina luam bani, sa stam degeaba
daca nu e carmen cine munceste?
CRISSTINICA scrie:sa stii ca am constatat ca sunt dependenta de povestile cu voi.
CRISSTINICA scrie:si eu zic la fel! ma si gandeam cum ai putea convinge un adolescent in zilele noastre sa mai puna mana si pe o carte... e asa usor sa butonezi...
CRISSTINICA scrie:observ un lucru, insa, nu stiu daca ai vazut si tu: cum am intors capul, cum lumea astea se deda la dulciuri peste masura, aluzii indecente, aranjamente de cununii on-line si alte dezmaturi de-astea. pe noi nu ne-a poftit nimeni la nici o fondanta! zic eu, care de cand ma omor cu sala n-am reusit sa slabesc nici un gram!
Adina scrie:
Si as mai vrea si sa fiu pe aici cand inauguram pagina 2.400 ! Iti dai seama in ce ritm ne distram noi ? Este
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 27 vizitatori