CLAUDIA scrie:imediat cred ca opresc calculatorul..face figuri, cade reteaua..
buna adina..
Buna, Claudia ! Mai , ce se tot intampla ca tot mai des va plangeti de net ? Si tu ai RDS ?
Adina scrie:CLAUDIA scrie:imediat cred ca opresc calculatorul..face figuri, cade reteaua..
buna adina..
Buna, Claudia ! Mai , ce se tot intampla ca tot mai des va plangeti de net ? Si tu ai RDS ?
gabrielle scrie:adina eu am rds ,dar nu ma pot plange, ca la mine nu cade daor ies cand vrea unu din copii in rest nimic
Saimir scrie:CRISSTINICA scrie: (...) eu ma refeream la un lucru frumos pe care il are viata, nu cum e frumos sa te porti. trebuie sa fie ceva ce apreciezi cel mai mult la viataa ta de zi cu zi.
Pai nu stiu E frumos in viata cat treiesti, asta e frumos , altceva mai frumos nu cred ca este mai presus de faptul ca treiaesti, si e totusi un lucru frumos
CRISSTINICA scrie:ADINUTZA, AM PLECAT SI EU ACASA! TE PUP SI TE IUBESC CA-NTOTDEAUNA SI CA PE TOTI CEILALTI..... DE CARE MI-E DOR DIMINEATA....
CRISSTINICA scrie:TARZIU M-AM TREZIT! O SA ZICA SARACUL CA AM CEVA CU EL!
nynna scrie:Buna SAIMIR..bine ai venit aici in casuta Bucuriei..si asa cum ai spus nu conteaza varsta si faptul sa fii tu insuti!Ti-am citit povestiora si mi-a placut sinceritatea ta ..!sper ca iti v-a face placere aici la noi..cu bune si rele.... ?ok!
nynna scrie:asa ca varsta nu conteaza...conteaza sa fii sincer ,bucuros si ne accepti asa cum suntem ?ok!
Romy scrie:Buna dimineata !!!
Nu am mult timp pina la semafor
Beau putin cafeluta (mult visata)
Gimnastica de dimineata
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori