CLAUDIA scrie:carmen scrie:Pupa mama pe ea de fata frumoasa. Am auzit strigarea ta si hop si eu
cat ma bucur ,deci nu am ragusit degeaba..
Nu iubire. S-a auzit pana la mures.
Si acum sa va aud povestile dar fara ce-ati facut de mancare ca mor.
CLAUDIA scrie:carmen scrie:Pupa mama pe ea de fata frumoasa. Am auzit strigarea ta si hop si eu
cat ma bucur ,deci nu am ragusit degeaba..
carmen scrie:gabrielle scrie:lasa zana ca tu ramai cu noinu fi trista
Sa sti ca am fost trista. Am vorbit cu adi la telefon si atat de draga i-am fost dupa voce, incat si-a adus aminte ca ii e sete si dus a fost
LAVINIA scrie:Am primit toti pupicii acum pot sa ma duc la somn. Somnic usor si voua ca maine la munca![]()
, dar ne relaxam cu TEO hai ca nu e asa rau.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
carmen scrie:gabrielle scrie:
daca ploua zana numai are net
Mai intai sa nu uit ca ir imi inunzi calculatorulsi-un supliment
![]()
gabrielle scrie:carmen scrie:gabrielle scrie:lasa zana ca tu ramai cu noinu fi trista
Sa sti ca am fost trista. Am vorbit cu adi la telefon si atat de draga i-am fost dupa voce, incat si-a adus aminte ca ii e sete si dus a fost
nu o fi avut apa la robinet si a plecat cu caldarea prin vecini
CLAUDIA scrie:carmen scrie:gabrielle scrie:
daca ploua zana numai are net
Mai intai sa nu uit ca ir imi inunzi calculatorulsi-un supliment
![]()
deci sa ne intelegem...pentru ce primeste gabi supliment??
gabrielle scrie:eu maine dupaamiaza nu intru asa ca va las cate un pupic![]()
![]()
![]()
![]()
merg intr o vizita la o viitoare mamica
carmen scrie:
CLAUDIA scrie:carmen scrie:
sti povestea mihaelei..?bucuroasa noastra care si-a zugravit peretii in mov de la nu stiu ce sticla cu niste fructe interzise...eee daca o sti iti spun ca va trebui sa i-au legatura cu ea sa imi spuna adresa zugravului care i-a retusat pictura..
ca nu putem lasa asa pe oricine..nu?deci sa revenim ..ca tot incepea un meci celebru in seara asta si pentru ca la masa am servit....nu mai spui ce..cristi si-a amintit de o sticla de must uitata in frigider ,si uite asa cu ochii la mine ca si cu urechile la meci a desfacut dopul ..adica a vrut sa il desfaca ,ca nu a mai apucat s-a desfacut singur..
![]()
![]()
carmen scrie:gabrielle scrie:eu maine dupaamiaza nu intru asa ca va las cate un pupic![]()
![]()
![]()
![]()
merg intr o vizita la o viitoare mamica
Adica maine nu incui casa? Si cine pune paznic? Daca navalesc 'secsosii' peste noi? Mi-e si frica dimineata sa intru daca stiu ca este casuta nepazita
CLAUDIA scrie:carmen scrie:
sti povestea mihaelei..?bucuroasa noastra care si-a zugravit peretii in mov de la nu stiu ce sticla cu niste fructe interzise...eee daca o sti iti spun ca va trebui sa i-au legatura cu ea sa imi spuna adresa zugravului care i-a retusat pictura..
ca nu putem lasa asa pe oricine..nu?deci sa revenim ..ca tot incepea un meci celebru in seara asta si pentru ca la masa am servit....nu mai spui ce..cristi si-a amintit de o sticla de must uitata in frigider ,si uite asa cu ochii la mine ca si cu urechile la meci a desfacut dopul ..adica a vrut sa il desfaca ,ca nu a mai apucat s-a desfacut singur..
![]()
![]()
Saimir scrie:Hop din nou, am mai zis si un hellou
iar acum vremea a venit
sa va dau si un pupic,
un pupic de noapte buna![]()
si inca-un vers de legatura
ca sa fie noaptea buna
Buna sa mai fie ea
Asemenea cu dorinta ta
larevedre! O seara buna in continuareDistractie placuta si pe curand!
Saimir scrie:Hop din nou, am mai zis si un hellou
iar acum vremea a venit
sa va dau si un pupic,
un pupic de noapte buna![]()
si inca-un vers de legatura
ca sa fie noaptea buna
Buna sa mai fie ea
Asemenea cu dorinta ta
larevedre! O seara buna in continuareDistractie placuta si pe curand!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 3 vizitatori