Buna dimineata frumosii mei. Na, ca a venit si toamna. Aseara cand am venit acasa, prin parcul pe care-l traversez, isi scuturau copacii frunzele aramii, mustul deja se maturizeaza si devine vin, mai putun cel pe care unii nu-l lasa dar se razbuna si el cum poate

, copii invadeaza scolile iar mamicile lucreaza de zor sa umple camarile cu conserve pentru iarna. Imediat bate revelionul la usa. Sper ca n-ati uitat propunerea mea? Care? Aceea de a face revelionul impreuna. Dar pana vin sarbatorile de iarna mai bem multe cafelute asa ca sa incepem cu cea de astazi. Zaresc de departe

asa ca-l pun umplu cu apa si-l pun pe foc. Sa vad cu ce incep. Am gasit un borcanas uitat in dulapior plin cu magie. Il rastorn in ibricel, apoi pun visare, dorinta, vointa, speranta, incredere, intelepciune, putere. Mai adaug spontaneitate, veselie, zambete largi si sincere, multa distractie, regasire, intalniri bucuroase, surprize placute si vesti bune, mult suflet si prietenie si bineinteles multa, multa iubire. Indulcesc cafeluta cu BUNA DISPOZITIE.
Va doresc sa aveti o zi cu mult soare in inima iar buna dispozitie sa va fie alaturi tot timpul