Le eau pe toate pentru un om

carmen scrie:Albastro, vezi ca n-am pus ... sti tu ce? Am fost cuminte azi. Dai si tu ceva?
Va pup pe toti bucurosii din toate schimburile
Romy scrie:Bbuna dimineata!!
![]()
Iar " restul lumi " luativa adio de la bucate si mai ales de lacafeaua cu inimioara !
Le eau pe toate pentru un om"nevoias "...pentru mine
O zi buna tuturor
carmen scrie:Imediat e maine si eu nu mi-am facut tema. si vine surioara si ma
Costina? Sa vedem. Daca ma intrebati care a fost prima impresie cand am vazut-o v-as raspunde ca nu stiu. Stiu doar ca a intrat in camera la hotel si a inceput sa ne imbratiseze cu o forta pe care n-ai fi ghicit-o in aceasta fata micuta de statura si plapanda. Pe urma am descoperit o fata frumoasa, toata numai zambet, fragila si totusi puternica, foarte sensibila si tare sufletista.
De ce trebuie eu sa vorbesc despre copii mei? Nu-i normal ca sunt cele mai dragi, perfecte si frumoase persoane din viata mea?
As vrea sa o intreb pe costina, care este destul de incercata de viata, cum putem sa o ajutam sa depaseasca problemele de sanatate pe care le are ea si cei dragi ei.
Adina scrie:BUNA DIMINEATA , COSTINA !
BUNA DIMINEATA, CRISTINICA !
Ce ziceti, ne bem cafeluta impreuna ?
Adina scrie:CRISSTINICA scrie:intre timp a trebuit sa scot afara din farmacie un nene mai vesel decat trebuia....
Asa devreme si-a luat portia de strugurel ? Poate o fi testat vreun must in fierbere
florina scrie:Bună dragi mei bucurosi! Cam de 1 ora mă chinui sâ vâ scriu, adicâ de la brâila la galaţi si pânâ termin mesajul suntem in bacău.:))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori