v-ati strans pe-acasa?
va pupic pe toti

Romy scrie:Ceva special !!! pentru cineva special
Adina scrie:Da'-s fata buna si iti dau si eu ceva , iaca , vrei niste
si ca sa fie tacamul complet mai ia si niste
Pofta buna !
COSTINA scrie:Nu am fost prezenta aici cand s-a scris despre fiecare bucuros, am fost coplesita si de altele, inca mai sunt, dar trebuie sa ma canalizez spre ce e frumos in viata mea!
Printre fiintele dragi din viata mea, sunteti voi, BUCUROSII!
Si...cineva stie:)nu am mai scris demult un vers...
chiar azi, dupa ce a intrat Zana. m-a palit, asa intr-o doara, un fior si asta e ceea ce simt pentru voi:
Cuvintele nu stiu sa descrie nicicand
Ca ce simt pentru voi e un dulce cant
acela al IUBIRII nascuta din privire
ivita si aceasta din sincera simtire!
VA IUBESC MULT DE TOT!!!
COSTINA scrie: Printre fiintele dragi din viata mea, sunteti voi, BUCUROSII!
Si...cineva stie:)nu am mai scris demult un vers...
chiar azi, dupa ce a intrat Zana. m-a palit, asa intr-o doara, un fior si asta e ceea ce simt pentru voi:
Cuvintele nu stiu sa descrie nicicand
Ca ce simt pentru voi e un dulce cant
acela al IUBIRII nascuta din privire
ivita si aceasta din sincera simtire!
VA IUBESC MULT DE TOT!!!
Saimir scrie:Buna seara bucurie, Am venit si pe la tine, am venit putin si eu, ca sa nu imi duceti un dor greu![]()
Voi ce faceti:D? Ca azi am plecat de aici ca nu era nimeni intr-o vremesi am uitat deschisa pagina cu site-u
carmen scrie:Buna saimir. Astazi a fost bolnavior site cateva ore bune. Bine ca n-am ramas fara el. Tu ce faci?
Saimir scrie:carmen scrie:Buna saimir. Astazi a fost bolnavior site cateva ore bune. Bine ca n-am ramas fara el. Tu ce faci?
In sfarsit ma vazut cineva![]()
Eu ce sa fac. Pe aici.. ma uit la tv, ma uit la monitor, ma uit la tv, la monitor si tot asa ... o sa ies pe la 9 putin si ams a revin dupa 10![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 42 vizitatori