CRISSTINICA scrie:AI VAZUT? S-A SPERIAT SI A FUGIT. SAU L-O FI PRINS PROFUL CA BANTUIE PE NET...... DAR CE, EL FACE PRACTICA, NU-I ADMINISTRATOR AL SITE-ULUI? ADMINISTREAZA!
adi scrie:oo mersi!
mai greu, nu toti avem calculator acasa, dar ii ajut si eu, ca si asa n-am ce face
CRISSTINICA scrie:EU TIN MINTE CA ERAM PERSOANA DE BAZA LA AJUTAT LA CHIMIE. TOTI ERAU GRAMADA PE BANCA MEA PENTRU CA EU ERAM SINGURA CARE PRICEPEA CE LIMBA VORBEA PROFESORUL....
Adina scrie:adi scrie:oo mersi!
mai greu, nu toti avem calculator acasa, dar ii ajut si eu, ca si asa n-am ce faceBroavo , Adi ! Si eu care voiam sa te chinuiesc putin
sa-ti propun sa le dai unul din cele pe care le ai tu , dar nu pe care vrei sa-l
![]()
adi scrie:![]()
de saptamana viitoare Consiliul Elevilor din scoala a propus un schimb de experienta.
Noi cei de la oras plecam la colegii nostrii acasa si ei vin la noi.
Adina scrie:Am vazut ca ti-ai facut si tema, dar ce-mi place sa dau cuca doar nu mi-am facut provizii degeaba
Adina scrie:adi scrie:Fetelor!!! am facut tema, iar dati cu rosii in mine
Am vazut ca ti-ai facut si tema, dar ce-mi place sa dau cuca doar nu mi-am facut provizii degeaba
Adina scrie:adi scrie:![]()
de saptamana viitoare Consiliul Elevilor din scoala a propus un schimb de experienta.
Noi cei de la oras plecam la colegii nostrii acasa si ei vin la noi.
Asta din ce emisiune face parte ? " Imi vreau fiul inapoi " ?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori