Adina scrie:adi scrie:s-a produs o minune
de marti nu am baut cafea.
Cum asa ? Ai trecut si tu pe ceaiuri ?
neeeee
nu mai beau nimic, sunt secat ?mosking!
CRISSTINICA scrie:SI EU AM FOST LA OLMPIADA LA CHIMIE DE 3 ORI, O DATA AM LUAT SI MENTIUNE- MI-OR FI MURIT LAUDATORII?- SI AM CASTIGAT 500 DE LEI. IN 1992.
adi scrie:CRISSTINICA scrie:NICI UN SEVRAJ, NIMIC? NU TREMURA MAINILE? NU ESTI MAI IRITABIL? BRAVO!
nu, chiar nu simt nevoia, nu stiu ce m-a apucat
CRISSTINICA scrie:adi scrie:CRISSTINICA scrie:NICI UN SEVRAJ, NIMIC? NU TREMURA MAINILE? NU ESTI MAI IRITABIL? BRAVO!
NU-I NICIODATA PREA TARZIU SA RENUNTI SA DEVII DEPENDENT. MAI ALES CA POTI BEA COLA E DESTULA COFEINA. MIE MI SE MAI INTAMPLA SA NU DORM DACA BEAU DUPA 5 DUPA AMIAZA.
CRISSTINICA scrie:adi scrie:CRISSTINICA scrie:NICI UN SEVRAJ, NIMIC? NU TREMURA MAINILE? NU ESTI MAI IRITABIL? BRAVO!
NU-I NICIODATA PREA TARZIU SA RENUNTI SA DEVII DEPENDENT. MAI ALES CA POTI BEA COLA E DESTULA COFEINA. MIE MI SE MAI INTAMPLA SA NU DORM DACA BEAU DUPA 5 DUPA AMIAZA.
adi scrie: eu nu aveam probleme cu somnul, puteam sa beau si la ora 23, nu era o problema am zis ca nu mai vreau atat :))
CRISSTINICA scrie:ARATA DESTUL DE BINE, RECUNOSC, DAR NU POT ALCOOL CA TREBUIE SA AJUNG SI INAPOI ACASA. SI MA VEDETI PE URMA LA STIRILE DE LA ORA 5 LA RUBRICA "SOFERITE SUB INFLUENTA ALCOOLULUI"
CRISSTINICA scrie:ARATA DESTUL DE BINE, RECUNOSC, DAR NU POT ALCOOL CA TREBUIE SA AJUNG SI INAPOI ACASA. SI MA VEDETI PE URMA LA STIRILE DE LA ORA 5 LA RUBRICA "SOFERITE SUB INFLUENTA ALCOOLULUI"
adi scrie:Probabil ati observat o schimbare la numarul de pagini
erau 2400 acum sunt 2200
am facut eu niste schimbari cu privire la numarul de mesaje pe pagina.
acum este corect 2200+
Adina scrie:adi scrie:Probabil ati observat o schimbare la numarul de pagini
erau 2400 acum sunt 2200
am facut eu niste schimbari cu privire la numarul de mesaje pe pagina.
acum este corect 2200+
Vai, si noi sarbatoream zilele trecute pagina 2400 Ce-o sa spuna altii care nu stiu ? Ca nu mai vedem bine de la atata...apa plata
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 39 vizitatori