CRISSTINICA scrie:ACUM VREO 2 ZILE AM INCERCAT SA BEAU O CANA DE MUST. PE LA JUMATATE INSA M-A LUAT O AMETEALA DE N-AM STIUT CUM SA O DAU MAI REPEDE LA O PARTE.....
Poate ca era deja in fermentatie , cine stie ?

CRISSTINICA scrie:ACUM VREO 2 ZILE AM INCERCAT SA BEAU O CANA DE MUST. PE LA JUMATATE INSA M-A LUAT O AMETEALA DE N-AM STIUT CUM SA O DAU MAI REPEDE LA O PARTE.....
CRISSTINICA scrie:MI SE PAREA MIE CA-I CEVA NECURAT LA MIJLOC!..... NU-MI MAI AMINTEAM CAND AM SARBATORIT 2300.
SI CHIAR ATAT DE MULT N-AM BAUT... HAC! HAC!
Adina scrie:CRISSTINICA scrie:ACUM VREO 2 ZILE AM INCERCAT SA BEAU O CANA DE MUST. PE LA JUMATATE INSA M-A LUAT O AMETEALA DE N-AM STIUT CUM SA O DAU MAI REPEDE LA O PARTE.....
Poate ca era deja in fermentatie , cine stie ?Si cum ai dat-o la o parte ? Niste cola, ceva ?
CRISSTINICA scrie:ERA SIGUR, DESI NU INTEPA LA LIMBA. MI-AU FERMENTAT INSA MIE TOATE CELE PE URMA.....VOIAM SA ZIC CA AM DAT-O LA O PARTE DIN FATA MEA
steff scrie:de acum ca pot si eu sa ma bucur de apa plata,imi anunt si eu retragerea pt vreo cateva zile avand in vedere ca se pare ca ai mei s'au obinuit sa ma stie plecata si cum li s'a parut ca am stat prea mult pe acasa, ma fac colet si ma expediaza la unchiul meu,care sta la casa pana spre sfarsitul saptamanii
![]()
deci ne citim undeva duminica cred
COSTINA scrie:zii si mei ce s epune pe tava de la motz?ca habar nu am..in afara de stilou, carte, caiet, oglinda si bani..nu stiu ce mai trebuie
Adina scrie:gabrielle scrie:buna adinanu de luni ca saptamana asta nu am avut nici una
Aha, credeam ca ai vreo emisiune . Cam pe la orele astea stiu ca te pot intalni !
gabrielle scrie:
COSTINA scrie:gabrielle scrie:
aur ,argint,sapun ,pieptan ,foarfeca,ciocan, chei,telefon,linie,parfum ,un pahar cu bautura,daca ai pe cineva care lucreaza in domeniu militar poti pune cipilica
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori