Romy scrie:
Hai noroc !
Buna seara la cine nu e si lui Adi ....la fel de scump la vedere ca si ...subliniatu!
Romy scrie:Chear ce ar fi sa incercam sa intram nu fiecare cind apuca .
Hotariti voi cind va convine sa fiti in forum intre orele ...si in ziua sau zilele din saptamina , sa
incercam sa fim cit mai multi "on line " ! Sper sa fie chef ! mai vorbim ne mai imprietenim ne mai sfatuim ce
cadouri sa cumparam la cei dragi ...De exemplu ! (mie mi se potriveste mai orcind , numai noaptea nu! )
Grabiti-va sa prindeti bilet la topicul asta ca .....Pleaca trenuuuuu!
malimai scrie:Buna seara.Mi-a fost frica sa nu plecati pana citesc eu tot ce s-a scris.
ma bucur ca mai sunteti pe aici.cred ca e momentul amintirilor.
ne-ar trebui o nasa.Carmen,cred ca ai fi cea mai potrivita sa ocupi aceasta functie,ca sa zic asa.
la "taraba cu zarzavat"?carmen scrie:Cel de-al II-lea membru inscris a fost florina. Si pimele ei cuvinte au fost "doar :gogosari, ceapa si patrunjel???? :( si eu credeam ca sentimente......."
carmen scrie:Acum ajunge zvonul la Alba iulia si sare si Adina cu "nu inteleg de ce conteaza atat de mult faptul k a plecat de la pro...recunosc k o urmaream cand era la antena, am urmarit-o la pro si o voi urmari...imi place de teo, indiferent de televiziunea la care ..."
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori