carmen scrie:'neata mihaela. Si noua ce ne aduci bun?
CEVA BUN?PRAJITURI...ASTA DACA VRETI SA VA INDULCESC...CA VESTI BUNE INCA NU AM,MAI ASTEPT,DAR MAI VAD EU...DOAR DE IMBRACAT CA ASTA E IN PLAN LA CUMPARATURI ASTAZI
carmen scrie:'neata mihaela. Si noua ce ne aduci bun?
myha c scrie:carmen scrie:'neata mihaela. Si noua ce ne aduci bun?
CEVA BUN?PRAJITURI...ASTA DACA VRETI SA VA INDULCESC...CA VESTI BUNE INCA NU AM,MAI ASTEPT,DAR MAI VAD EU...DOAR DE IMBRACAT CA ASTA E IN PLAN LA CUMPARATURI ASTAZI
CLAUDIA scrie:zana ,ai vorbit cu tushi..cand se intoarce..?cu a fost nunta..s-a distrat..?
carmen scrie:myha c scrie:carmen scrie:'neata mihaela. Si noua ce ne aduci bun?
Bune si prajiturile dar mai bune erau vestile. Nu-i nimic, si maine este o zi
CLAUDIA scrie:am disparut putin ca acu' s-a trezit vali si ca un facut cum a dechis ochii l-au si strigat baietii sa mearga afara ..am incercat sa il conving sa manance dar nu am avut sorti de izbanda ,,m-a pacalit de 3 lei sa isi cumpere fornetti..
CLAUDIA scrie:eu nu te-asi gonii niciodata da daca-i musai..cu placere uite un mijloc de transport ca sa te intorci mai repedesi acum
CLAUDIA scrie:ziceam sa te feresti de el ..daca vrei sa ai grija uite pe cineva care are nevoie..de ingrijiriof cum ma indemni la lucruri din astea..
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori