CRISSTINICA scrie:BRAVO. SE ECONOMISESTE ASTFEL TIMP, CRESTE PRODUCTIVITATEA MUNCII, ETC. ETC. TU STII MAI BINE.CARMEN E LA SERVICIU?
Adina scrie:Revin si eu mai tarziu ! Daca ati observat in curand sarbatorim pagina 2.300 si nu de mult sarbatorisem noi pagina 2.400 ?HAHA!Asta-i lucratura lui Adi
![]()
LAVINIA scrie:Buna, buna dimineata, am mai revenit si eu dupa o pauza cam mare, dar am fost cu baietelul in spital, acum stau acasa intr-un mic concediu med si sper sa pot vorbi mai mult cu voi ca sa recuperez. VA PUPIC!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gabrielle scrie:LAVINIA scrie:Buna, buna dimineata, am mai revenit si eu dupa o pauza cam mare, dar am fost cu baietelul in spital, acum stau acasa intr-un mic concediu med si sper sa pot vorbi mai mult cu voi ca sa recuperez. VA PUPIC!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
multa sanatate celui mic
CRISSTINICA scrie:Adina scrie:Revin si eu mai tarziu ! Daca ati observat in curand sarbatorim pagina 2.300 si nu de mult sarbatorisem noi pagina 2.400 ?HAHA!Asta-i lucratura lui Adi
![]()
SI EU MA GANDEAM! NE TINE BOSS-UL TOT INTR-UN CHEF. IN FELUL ASTA SARBATORIM 2 CRACIUNURI, 3 REVELIOANE SI 5 PASTI.
mai tarziu revin pe forum, si iti raspund la ce intrebari vrei, nu ma deranjeaza, te poppppppp si mai vbCRISSTINICA scrie:cam dificil cu asa frunze, mai bine stau la locul lor! eu iar te disper cu intrebarile. cum sarbatoriti craciunul?
gabitza, buna! cum stai cu lectiile?
COSTINA scrie:Buna Bucurie!!!
va salut repede-repejor:)ca sutn nerabdatoare sa ma intalnesc cu Tushiiiiiiiiiiiiiiii:)
zic eu ca in jur de 14 va fi la mine![]()
![]()
![]()
va pupicesc pe toti![]()
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 36 vizitatori