• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde gabrielle » Mar Sep 25, 2007 1:57 pm

adi scrie:dragii mei o sa va rog daca doriti sa scrieti un mesaj pe forum romantica in care sa specificati ca sunteti
bucurosii ei

de exemplu

va semnati dupa ce ati scris mesajul cu bucuroasa grabrielle, costina, etc, ca Teo sa stie ca suntem alaturi de ea.

aaaaaa ok adi ?ok!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde gabrielle » Mar Sep 25, 2007 1:58 pm

calmeazate costina ?pupasca!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde adrian » Mar Sep 25, 2007 1:59 pm

va multumesc ca suntem atat de uniti!
mi-a zis teo ca ne iubeste si ca ne pupa, am vorbit cu ea azi.
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Mar Sep 25, 2007 1:59 pm

gabrielle scrie:calmeazate costina ?pupasca!

crezi ca pot:)hai ca ies si eu sa vad ce-mi face puiul si sa incep sa-i pregatesc mancarea
hana
membru
membru

Mesajde myha c » Mar Sep 25, 2007 2:00 pm

COSTINA scrie:Buna, Gabi ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! o s-o strang pe tushi in brate si pt tine ,si pt Claudia, pt toti bucurosii ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
dar sa vina mai repedeeeeeeeeeee ca am mancarici la stomac de emotii ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

daca tu ai mancarici la stomac,sa fi vazut cum imi tremurau mie cestile de cafea in maini de emotie,dar a fost o mare bucurie sa stau cu ea
myha c
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Sep 25, 2007 2:00 pm

COSTINA scrie:
gabrielle scrie:calmeazate costina ?pupasca!

crezi ca pot:)hai ca ies si eu sa vad ce-mi face puiul si sa incep sa-i pregatesc mancarea

ok spor la treaba si pupal pe puiut ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde hana » Mar Sep 25, 2007 2:01 pm

adi scrie:va multumesc ca suntem atat de uniti!

cate emotii!!! am parte de o garmada de emotii astazi!!E ziua mamei meile, ma vad cu tushi, vb cu Teo.......cat de norocoasa pot fi ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
hana
membru
membru

Mesajde hana » Mar Sep 25, 2007 2:02 pm

myha c scrie:
COSTINA scrie:Buna, Gabi ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! o s-o strang pe tushi in brate si pt tine ,si pt Claudia, pt toti bucurosii ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
dar sa vina mai repedeeeeeeeeeee ca am mancarici la stomac de emotii ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

daca tu ai mancarici la stomac,sa fi vazut cum imi tremurau mie cestile de cafea in maini de emotie,dar a fost o mare bucurie sa stau cu ea

hai ca nu-mi vine sa mai plec de la calculator:)cand v-ati vazut, pe la ce ora?
hana
membru
membru

Mesajde myha c » Mar Sep 25, 2007 2:03 pm

si am emotii si la gandul ca pot sa-i adresez lui teo intrebari,ca mi se invarte capul nici nu stiu ce sa-i spun,toate bucuriile in aceeasi zi,nu-mi vine sa cred.Spor la treaba Costina...si abia astept sa te vad dupa intalnirea cu tushi a ta
myha c
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Sep 25, 2007 2:04 pm

adi scrie:va multumesc ca suntem atat de uniti!

si noi o iubim si o pupam
Imagine
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Sep 25, 2007 2:04 pm

Saimir scrie:Buna ziua bucurosilor. ce se mai petrece aici ?toast! . Am hotarat, daca imi permiteti, de azi o sa incep si eu sa scriu despre tema zilei, cat pot si eu ?itsme!

Buna, Saimir ! Bineinteles ca iti poti face temele aici pe forum . Chiar e musai ! Cred ca sunt mai placute decat la scoala ?ceamuzant! Mult spor la treaba, Saimir ! ?ok!
Ultima oară modificat de Adina pe Mar Sep 25, 2007 2:05 pm, modificat 1 dată în total.
Adina
membru
membru

Mesajde hana » Mar Sep 25, 2007 2:04 pm

myha c scrie:si am emotii si la gandul ca pot sa-i adresez lui teo intrebari,ca mi se invarte capul nici nu stiu ce sa-i spun,toate bucuriile in aceeasi zi,nu-mi vine sa cred.Spor la treaba Costina...si abia astept sa te vad dupa intalnirea cu tushi a ta

eu sper sa doarma la mineee ?pupasca!
hana
membru
membru

Mesajde myha c » Mar Sep 25, 2007 2:06 pm

COSTINA scrie:
myha c scrie:

hai ca nu-mi vine sa mai plec de la calculator:)cand v-ati vazut, pe la ce ora?

M-am vazut cu ea pe la 11 si ceva,m-a sunat ca ajunge la mine in oras si eu nu aveam timp sa ajung la intalnire cu ea,asa ca i-am chemat la mine acasa,de emotie umblam prin casa de colo...colo,nu stiam ce sa fac
myha c
membru
membru

Mesajde myha c » Mar Sep 25, 2007 2:08 pm

Apoi m-a sunat ca a ajuns la capatul starzii si nu mai stia pe unde sa vina,i-am explicat si cand ajuns in fata blocului,cand am vazut masina nu mai puteam de bucurie.am iesit pe scari si ne-am imbratisat parca ne cunosteam mai demult,nu ai fi zis ca ne vedeam prima oara
myha c
membru
membru

Mesajde hana » Mar Sep 25, 2007 2:08 pm

Te cred, Miha...eu..la cat sunt de ametita.......si enrabdatoareeeeeeecine stie ce-oi mai afce. Orice, numai sa nu tac ca muta-tuta ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA!
hana
membru
membru

Mesajde Petrica » Mar Sep 25, 2007 2:08 pm

Adina scrie:Buna, Saimir ! Bineinteles ca iti poti face temele aici pe forum . Chiar e musai ! Cred ca sunt mai placute decat la scoala ?ceamuzant! Mult spor la treaba, Saimir ! ?ok!

In sfarsit ma vazut cineva ?suparatsuntdoamne! . Bineinteles ca sunt mai placute, ca doar deaia incep sa le fac ?HAHA! ca la scoala nu le fac ca nu imi plac ?HAHA! . O sa scriu mai tarziu tema , ca sa ma documentez ?ceamuzant! ....
Petrica
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Sep 25, 2007 2:09 pm

Saimir scrie:chiar la mine azi spunea cineva ca poti sa porti si numai o parte din uniforma ?hm! .. deci blugi cu sacoul ce il iei, sau noh'..numai o bucata din uniforma... eu cred ca asa voi face de luni, o sa ma imbrac cu blugi, camasa si haina aia de la uniforma, cum ii zice.. sacou sau ce e ?rusini!

No, pana la urma tot e bine ?ok! . Asa le cere si la Adi la scoala , doar bluza sa fie ca albastrul steagului si le-au facut fiecaruia cate o insigna , inscriptionata cu scoala lor !
Ultima oară modificat de Adina pe Mar Sep 25, 2007 2:10 pm, modificat 1 dată în total.
Adina
membru
membru

Mesajde myha c » Mar Sep 25, 2007 2:09 pm

COSTINA scrie:Te cred, Miha...eu..la cat sunt de ametita.......si enrabdatoareeeeeeecine stie ce-oi mai afce. Orice, numai sa nu tac ca muta-tuta ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA!

Nu cred ca taci,ca eu daca imi amintesc bine acum,parca as zice ca am vb. numai eu ?HAHA!
myha c
membru
membru

Mesajde myha c » Mar Sep 25, 2007 2:11 pm

Buna Saimir
myha c
membru
membru

Mesajde hana » Mar Sep 25, 2007 2:11 pm

Bucuroase dragi, gata, ies si eu..sa ma mai fatai pe-aici ?pupasca!
Va pupic cu mult drag pe toti, dragii mei ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
hana
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Sep 25, 2007 2:13 pm

Adina scrie:
Saimir scrie:chiar la mine azi spunea cineva ca poti sa porti si numai o parte din uniforma ?hm! .. deci blugi cu sacoul ce il iei, sau noh'..numai o bucata din uniforma... eu cred ca asa voi face de luni, o sa ma imbrac cu blugi, camasa si haina aia de la uniforma, cum ii zice.. sacou sau ce e ?rusini!

No, pana la urma tot e bine ?ok! . Asa le cere si la Adi la scoala , doar bluza sa fie ca albastrul steagului si le-au facut fiecaruia cate o insigna , inscriptionata cu scoala lor !

ce bine la al meu le da niste tricouri sau bluze cu maneca lunga pe care trebuie sa le cumparam si de aceea am o mare dilema nu stiu ce sa ii iau ?hm!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde myha c » Mar Sep 25, 2007 2:13 pm

COSTINA scrie:Bucuroase dragi, gata, ies si eu..sa ma mai fatai pe-aici ?pupasca!
Va pupic cu mult drag pe toti, dragii mei ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

Pa pa,te asteptam sa ne povestesti. ?pupasca! Mai pup-o odata si de la mine pe tushi
myha c
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Sep 25, 2007 2:13 pm

COSTINA scrie:Bucuroase dragi, gata, ies si eu..sa ma mai fatai pe-aici ?pupasca!

?pupasca! ?pupasca! si numai fi emotionata ,dai cu apa ;)
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Petrica » Mar Sep 25, 2007 2:14 pm

Adina scrie:No, pana la urma tot e bine ?ok! . Asa le cere si la Adi la scoala , doar bluza sa fie ca albastrul steagului si le-au facut fiecaruia cate o insigna , inscriptionata cu scoala lor !

Pai da, bine ca nu ne pune sa ne costumam complet in uniforma lor... de insigna, ecuson etc.. nu ne-o zis nimic ?uite-macatsufar! Desi mi-ar fi placut chestia asta, era o amintire cu scoala ?itsme! ....
Petrica
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Sep 25, 2007 2:14 pm

Saimir scrie:
Adina scrie:Buna, Saimir ! Bineinteles ca iti poti face temele aici pe forum . Chiar e musai ! Cred ca sunt mai placute decat la scoala ?ceamuzant! Mult spor la treaba, Saimir ! ?ok!

In sfarsit ma vazut cineva ?suparatsuntdoamne! . Bineinteles ca sunt mai placute, ca doar deaia incep sa le fac ?HAHA! ca la scoala nu le fac ca nu imi plac ?HAHA! . O sa scriu mai tarziu tema , ca sa ma documentez ?ceamuzant! ....

si eu te am vazut te am si salutat ;)
Imagine
gabrielle
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?