Saimir scrie:CRISSTINICA scrie:SAIMIR, MI-AM ADUS AMINTE DE O CARTE CARE MI-A PLACUT, S-O CAUTI S-O CITESTI, SUNT CURIOASA CE PARERE AI. SE CHEAMA CISMIGIU ET COMP., E DE GRIGORE BAJENARU. SAU POATE AI CITIT-O...
Nu citesc de felul meu carti, cred ca n-am prea citit din clasa a 4-a o carte, nici in a 8-a nu am umblat sa citesc baltagul, etc.. .. dar imi place ce e drept sa citesc foarte mult. Despre ce e ca poate o citesc daca o sa o gasesc
xen@ scrie:buna ziua ?ok! mai intreb o data si eu... de ce nu merge chat-ul mereu ca asa se poate comunica mai usor..
Saimir scrie:... de insigna, ecuson etc.. nu ne-o zis nimicDesi mi-ar fi placut chestia asta, era o amintire cu scoala
....
xen@ scrie:buna ziua ?ok! mai intreb o data si eu... de ce nu merge chat-ul mereu ca asa se poate comunica mai usor..
COSTINA scrie:mai au 30 de km si ajuuuuuung:)
nu mai puteam, ma uitam pe pozele de pe forum, muream nu alta daca n-o sunam pe Tushi meu
Adina scrie:Ai dreptate , sunt o amintire frumoasa cu scoala , sunt chiar dragute insignele pe care le-au primit . Cine stie, poate le dati voi idei
Adina scrie:Costina, draga mea , emotiile tale au ajuns pana la mineParca am si eu fluturei la stomac , de zici ca la mine vine surioara ! Sa o pupi si pentru mine !
COSTINA scrie:mai au 30 de km si ajuuuuuung:)
nu mai puteam, ma uitam pe pozele de pe forum, muream nu alta daca n-o sunam pe Tushi meu
Saimir scrie:Adina scrie:Ai dreptate , sunt o amintire frumoasa cu scoala , sunt chiar dragute insignele pe care le-au primit . Cine stie, poate le dati voi idei
La sora mea le-au dat ecusoane si nah'..atata le cere, nu le cere uniforme.. numa ala sa il arate cand intra in scoala... numa la scoala mea si la inca 2 din oras le-o luat cu prostiile de uniforme, macar daca ne dadea si ecuson sau insigle..... ca le aveam toata viata .. asta e..ei aleg..
gabrielle scrie:COSTINA scrie:mai au 30 de km si ajuuuuuung:)
mai e putin
CRISSTINICA scrie:xen@ scrie:buna ziua ?ok! mai intreb o data si eu... de ce nu merge chat-ul mereu ca asa se poate comunica mai usor..
PENTRU CA NU SUNTEM MEREU TOTI PE NET LA ACEEASI ORA
CRISSTINICA scrie:gabrielle scrie:COSTINA scrie:mai au 30 de km si ajuuuuuung:)
mai e putin
DAAA, DAR TIMPUL SI KILOMETRII AU PROPRIETATEA DE A SE DILATA CAND ASTEPTI....
CRISSTINICA scrie:AM VAZUT CA ZICEAI MAI ZILELE TRECUTE CA-TI TRIMIT RASPUNSURILE IN ALTE "BUZUNARE". IN YAHOO POTI SA-TI MARCHEZI MESAJELE CA NEFIIND SPAM CA SA NU LE MAI PRIMESTI IN BULK. DAR POATE CA STII ASTA.
COSTINA scrie:Niciodata nu mi-au palcut uniformele..cele de genrala..inv primar...sa zicem..dar cea de liceuuuuuuuuu..puloverul acela infect din cauza caruia nu m-a primit intr-o zi la ore...offfffffffff
Te inteleg Saimir
COSTINA scrie:Niciodata nu mi-au palcut uniformele..cele de genrala..inv primar...sa zicem..dar cea de liceuuuuuuuuu..puloverul acela infect din cauza caruia nu m-a primit intr-o zi la ore...offfffffffff
Te inteleg Saimir
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori