Adina scrie:Am plecat si eu . O zi minunata va doresc !
pa pa adina o zi superba si tie
Adina scrie:Am plecat si eu . O zi minunata va doresc !
Romy scrie: dar cel mai important un zimbet si un pupic care valoreaza mai mult decit obiectele !
Intodeauna trebue sa avem grija de amintirile frumoase !
ofelia scrie:Buna dimineata ZANA SA AI O ZI SUPERBA am gustat din cafeluta ta ....este gustoasa ca de fiecare data ...pupici multi si nu uita ca te iubesc de nu mai pooooooooooooooooooottttttt....!
LAVINIA scrie:
A avut o laringita mai nasoala, care e cam periculoasa la varsta lui de 5 ani, acum e mult mai bine, am inceput tratamentul pe cale orala.
myha c scrie:Buna ziua la toata lumea,daca este cineva prin casuta.Am o mare bucurie si o veste ptr. voi...tocmai m-am despartit de draga noastra Florina,am reusit sa ne cunoastem...doamne ce bucuroasa sunt ca m-am intalnit in sfarsit cu o alta bucuroasa,am emotii ca nici nu stiu ce sa mai scriu,diseara vor aparea si poze...uraaaaaaaaaaaaaaa
COSTINA scrie:Buna Bucurie!!!
poposesc si eu in casutza dupa o mare intalnire, o imensa bucurie a sufletului meu: Tushi
COSTINA scrie:Sarut-mana, Mami Da a plecat..nu a stat decat vreo ora dar tot e ceva
Tocmai ce am sunat-o iar..mai mult vb acum la telefon cu ea decat cand ne-am vazut si mi-a spus ca...i s-a mai intamplat cu cineva ?ok!
Se transmite-n neam, nu?
Te pupicesc
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 37 vizitatori