myha c scrie:Buna seara la toata lumea,Costina cum a fost intalnirea,ti-au trecut emotiile?
myha c scrie:Buna seara la toata lumea,Costina cum a fost intalnirea,ti-au trecut emotiile?
CLAUDIA scrie: acum sa va spun unde am disparut 2 zile...de 2 zile nu mai fumez si am incercat sa stau departe de calculator pentru ca aici fumam foarte mult..am incercat sa imi gasesc alte activitatii..mi-a reusit 2 zile ,eu sper sa reusesc si de azi incolo..asa ca nu stau prea mult ,merg sa ma apuc de facut curatenie pe balcon ca sa nu mai imi stea capul la tutun..
gabrielle scrie:buna zana pai ce are culcatu cu fumatu?
Saimir scrie:Ma scuzati ca am disparut Dar... internetul asta..... mai are problemele lui, ca oricare dintre noi
carmen scrie:Buna saimir. Am citit ca incerci sa faci temele. Super. Temele trebuiesc facute dar, cum tu inca nu prea ne cunosti, mai inchideam si noi un ochi ?ok!
carmen scrie:LAVINIA scrie:BUNA SEARA, BUNA SEARA, BUCUROSI? VOINICI?
Buna lavinia. Ne intalnim cu totii pe forum la romantica la 10?
LAVINIA scrie:BUNA SEARA, BUNA SEARA, BUCUROSI? VOINICI?
carmen scrie:Saimir, voinicule, intri pe romantca la 10 sa vb cu TEO?
Saimir scrie:
Nu stiu, am sa incerc sa ajung si pe acolo . daca am sa reusesc sa intru am sa vorbesc sigur... dar sa fi sigura ca nu stiu ce sa o intreb... dar ma descurc eu
carmen scrie:gabrielle scrie:buna zana pai ce are culcatu cu fumatu?
Buna gabrielle Pai a spus claudia ca sta departe de calculator ca acolo fuma cel mai mult. La fel este si la mine, dar daca stau departe de el unde mai dorm? de fapt, cat de departe? Am probleme exestentialiste, ce crezi ?fumez!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori