carmen scrie:super fain a fost, pentru cateva minute s-a mutat clubul pe romantica.
Ati vazut? ne asteapta o intalnire acasa la noi, minunata seara
DA A FOST SUPER, I-AM CAM SPERIAT PE CEILALTI, DAR MIE TOT NU IMI VINE SA CRED CA AM VORBIT CU TEO

carmen scrie:super fain a fost, pentru cateva minute s-a mutat clubul pe romantica.
Ati vazut? ne asteapta o intalnire acasa la noi, minunata seara
COSTINA scrie:Dragii mei, eu chiar ma retrag pupacindu-va pe toti cu mult drag!![]()
![]()
![]()
gabrielle scrie:?uite-macatsufar! mai mult am stat pe bara din cauza calculatorului![]()
tocmai acum sa apucat sa imi faca probleme
![]()
carmen scrie:gabrielle scrie:?uite-macatsufar! mai mult am stat pe bara din cauza calculatorului![]()
tocmai acum sa apucat sa imi faca probleme
![]()
Nu fii suparata gabrielle, poate o sa o avem pe TEO numai pentru noi, aici, in casuta ei. Si eu am iesit de cateva ori. Acum mergem si citim si ne trece putin dorul
florina scrie:Buna seara dragilor dragi! ce dor mi`a fost de voi![]()
![]()
![]()
carmen scrie:florina scrie:Buna seara dragilor dragi! ce dor mi`a fost de voi![]()
![]()
![]()
In sfarsit te-ai intors surioara. Tare dor mi-a fost de tine, ca sa nu spun ca m-ai lasat cu tema pe cap si ai plecat sa te distrezi. E frumos?
florina scrie:Buna seara dragilor dragi! ce dor mi`a fost de voi![]()
![]()
![]()
carmen scrie:florina scrie:ai zis , dar treaba????
Adica cum? Ai fost plecata si nu-mi povestesti ce-ai facut? S-o crezi tu
nynna scrie:a fost o seara minunata chiar daca TEo mi-a adresat doar cateva cuvinte la cele patru postari ale mele . de BUCUROASA cu vechime dar .nu-i bai alta data!Cred ca abia facea fata intrebarilor
!Va doresc o seara buna ,somnik usor si va pupik dulce!
Aveti grija de voi si nu uitati de bucurosi care nu prea au timp sa mai scrie sau nu pot sau ..eu stiu ce motive mai sunt ...![]()
![]()
gabrielle scrie:?ceamuzant! wow ce curioasa e zana ,ce zici florina tot vrea sa stie
florina scrie:gabrielle scrie:?ceamuzant! wow ce curioasa e zana ,ce zici florina tot vrea sa stie
gabitza te pupicesc nepotica si pe tine![]()
am primit de la costina pupicii vostri. Stiam eu ca nepotelele mele sunt cele mai deosebite fete
LAVINIA scrie:NOAPTE BUNA SI SOMNIC USOR TUTUROR, INCERC SA ADORM CA SA O VISEZ PE TEO, SPER SA REUSESC.
DACA NU REUSESC SA O VISEZ EU POATE VOI SI IMI POVESTITI SI MIE MAINE.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LAVINIA scrie:NOAPTE BUNA SI SOMNIC USOR TUTUROR, INCERC SA ADORM CA SA O VISEZ PE TEO, SPER SA REUSESC.
DACA NU REUSESC SA O VISEZ EU POATE VOI SI IMI POVESTITI SI MIE MAINE.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 37 vizitatori