Va doresc sa ramaneti aceeasi oameni minunati cum va stiu si

La multi ani Forumul meu de suflet

Romy scrie:Buna dimineata si...Opriti orce activitate a venit
"mosu" sa-si faca tabietul de dimineata
![]()
![]()
Acuma ...Un pupicut tuturor din "cauza" mea bafta in continuare si la mai mare ...bucurie !
carmen scrie:. Ce bine este sa gasesti cafeluta facuta. Multumesc gabrielle. Pentru ca sunt cam nedormita am baut mai multe cafelute si ma gandesc daca ajunge si la restul bucurosilor
. Stiu cum fac. Completez cafeluta gabriellei cu toata bucuria traita in acest an aici acasa la noi, toate trairile, prietenie, senzatia de bine, visele implinite, intalnirile bucuroase, sensibilitatea, emotiile examenelor, tristetea esecurilor, lacrima de durere sau fericire, alinarea, incurajarea, puterea, sinceritatea, zambetele, buna dispozitie, placerea de a fi impreuna, iubirea si candoarea copilariei, caldura si comuniunea sufleteasca, iubirea si toata frumusetea acestui an ce a trecut.
Va doresc sa ramaneti aceeasi oameni minunati cum va stiu sipentru ca existati.
florina scrie:carmen scrie:florina scrie:ai zis , dar treaba????
Adica cum? Ai fost plecata si nu-mi povestesti ce-ai facut? S-o crezi tu
surioara a fost foarte bine in concediul asta, si sfarsitul lui a fost mai frumos ca orice alt sfarsit de vacanta. Mihaela este asa cum mi`am inchipuit`o o fata deosebita iar Costina , Costina si Victoras mi`au facut cea mai mare bucurie atunci cand i`am vazut !
stii, recunosc , acum sunt in starea aia rasu-plansu
florina scrie:surioara a fost foarte bine in concediul asta, si sfarsitul lui a fost mai frumos ca orice alt sfarsit de vacanta. Mihaela este asa cum mi`am inchipuit`o o fata deosebita iar Costina , Costina si Victoras mi`au facut cea mai mare bucurie atunci cand i`am vazut !
stii, recunosc , acum sunt in starea aia rasu-plansu
Adina scrie:BUNA ZIUA , BUCURIE !
BUNA, ADI ! Acum am priceput si eu de ce mi-ai cantat aseara " Multi ani traiasca ! "![]()
Esti o minune de OM ! Uite cata lume te iubeste ! Sa-ti mai spun ? TE IUBEEEEESC CU TOT SUFLETUL, ADI ! Te pup de mii de ori !
"LA MULTI ANI !" CELUI MAI FRUMOS SI MAI IUBIT FORUM !
carmen scrie:Ce bine este sa gasesti cafeluta facuta. Multumesc gabrielle. Pentru ca sunt cam nedormita am baut mai multe cafelute si ma gandesc daca ajunge si la restul bucurosilor. Stiu cum fac. Completez cafeluta gabriellei cu toata bucuria traita in acest an aici acasa la noi, toate trairile, prietenie, senzatia de bine, visele implinite, intalnirile bucuroase, sensibilitatea, emotiile examenelor, tristetea esecurilor, lacrima de durere sau fericire, alinarea, incurajarea, puterea, sinceritatea, zambetele, buna dispozitie, placerea de a fi impreuna, iubirea si candoarea copilariei, caldura si comuniunea sufleteasca, iubirea si toata frumusetea acestui an ce a trecut.
Va doresc sa ramaneti aceeasi oameni minunati cum va stiu sipentru ca existati.
adi scrie:Multumim frumos!
ce zi frumoasa am avut si in martie la aniversarea site-ului si acum la aniversarea forumului
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] şi 35 vizitatori