• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde carmen » Mie Sep 26, 2007 4:34 am

Imagine. Ce bine este sa gasesti cafeluta facuta. Multumesc gabrielle. Pentru ca sunt cam nedormita am baut mai multe cafelute si ma gandesc daca ajunge si la restul bucurosilor ?hm! . Stiu cum fac. Completez cafeluta gabriellei cu toata bucuria traita in acest an aici acasa la noi, toate trairile, prietenie, senzatia de bine, visele implinite, intalnirile bucuroase, sensibilitatea, emotiile examenelor, tristetea esecurilor, lacrima de durere sau fericire, alinarea, incurajarea, puterea, sinceritatea, zambetele, buna dispozitie, placerea de a fi impreuna, iubirea si candoarea copilariei, caldura si comuniunea sufleteasca, iubirea si toata frumusetea acestui an ce a trecut.

Va doresc sa ramaneti aceeasi oameni minunati cum va stiu si Imagine pentru ca existati.

La multi ani Forumul meu de suflet Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Romy » Mie Sep 26, 2007 5:22 am

Buna dimineata si... Imagine Opriti orce activitate a venit Imagine "mosu" sa-si faca tabietul de dimineata
Imagine Imagine
Imagine Acuma ...Un pupicut tuturor din "cauza" mea bafta in continuare si la mai mare ...bucurie !
De "linga" tara in care Sfincsi stau de vorba cu Nilul sfint
Va transmit mesaj de "pace" prosperitate si avint !
Imagine
"cine ma ia prea in serios, m-a inteles gresit!"
Romy
membru
membru

Mesajde ofelia » Mie Sep 26, 2007 6:07 am

Imagine.[/quote]
buna dimineata ZANAAAAA....UITE CA AM LUAT CAFELUTA ....O BEAU REPEDE,REPEDE...trebuie sa ajung la gradinita...stii t de ca ...!!!
cafeluta este excelenta , ca de fiacare data... te iubesc ZANAAAAAAAA.... Sa ai o zi minunata ....! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Mie Sep 26, 2007 6:09 am

Romy scrie:Buna dimineata si... Imagine Opriti orce activitate a venit Imagine "mosu" sa-si faca tabietul de dimineata
Imagine Imagine
Imagine Acuma ...Un pupicut tuturor din "cauza" mea bafta in continuare si la mai mare ...bucurie !

BUNA DIMINEATA ROMYYYYYYYYY....SA AI O ZI MINUNATA ASA CUM ESTE SUFLETUL TAU ....PUPICI MULTI DE LA PUPACIOASA ...!
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde myha c » Mie Sep 26, 2007 6:38 am

carmen scrie:Imagine. Ce bine este sa gasesti cafeluta facuta. Multumesc gabrielle. Pentru ca sunt cam nedormita am baut mai multe cafelute si ma gandesc daca ajunge si la restul bucurosilor ?hm! . Stiu cum fac. Completez cafeluta gabriellei cu toata bucuria traita in acest an aici acasa la noi, toate trairile, prietenie, senzatia de bine, visele implinite, intalnirile bucuroase, sensibilitatea, emotiile examenelor, tristetea esecurilor, lacrima de durere sau fericire, alinarea, incurajarea, puterea, sinceritatea, zambetele, buna dispozitie, placerea de a fi impreuna, iubirea si candoarea copilariei, caldura si comuniunea sufleteasca, iubirea si toata frumusetea acestui an ce a trecut.

Va doresc sa ramaneti aceeasi oameni minunati cum va stiu si Imagine pentru ca existati.

Buna dimineata,Zana,cafeluta e minunata ca de obicei,o beau repede si plec,am treaba.Va doresc o zi minunata si pupici multi ptr. toti,ma bucur tare ca sunteti si intru aici in casuta bucuriei cu o placere deosebita sa va citesc.Aceeasi bucurie ca aceea de a o intalni pe teo aseara,nu-mi vine sa cred.
myha c
membru
membru

Mesajde myha c » Mie Sep 26, 2007 6:42 am

florina scrie:
carmen scrie:
florina scrie:ai zis , dar treaba????

Adica cum? Ai fost plecata si nu-mi povestesti ce-ai facut? S-o crezi tu

surioara a fost foarte bine in concediul asta, si sfarsitul lui a fost mai frumos ca orice alt sfarsit de vacanta. Mihaela este asa cum mi`am inchipuit`o o fata deosebita iar Costina , Costina si Victoras mi`au facut cea mai mare bucurie atunci cand i`am vazut !
stii, recunosc , acum sunt in starea aia rasu-plansu ?rusini!

Buna dimineata iubita Florina,iti multumesc ptr. cuvintele frumoase,dar sa stii sentimentul este reciproc,tu esti minunata,abia am asteptat sa vina a mea familie acasa si sa le povestesc de intalnirea cu tine.Te pup mult.

Va doresc o zi buna,sa aveti numai bucurii,necazurile sa ne mai ocoleasca,si ne vedem sanatosi in timpul zilei. ?pupasca! ?larevedre!
myha c
membru
membru

Mesajde hana » Mie Sep 26, 2007 10:24 am

Buna dimineata, Bucurie!!!
astazi petrecem, da?
Imagine

MULTUMESC INCA O DATA, PENTRU TOT!!!
VA IUBESC NESPUS DE MULT SI SPER CA VERSURILE MELE SA VA TRANSMITA EXACT CEEA CE SIMT! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
hana
membru
membru

Mesajde hana » Mie Sep 26, 2007 10:27 am

florina scrie:surioara a fost foarte bine in concediul asta, si sfarsitul lui a fost mai frumos ca orice alt sfarsit de vacanta. Mihaela este asa cum mi`am inchipuit`o o fata deosebita iar Costina , Costina si Victoras mi`au facut cea mai mare bucurie atunci cand i`am vazut !
stii, recunosc , acum sunt in starea aia rasu-plansu ?rusini!

Buna dimineata, draga mea Tushi! Poate abia acum realizez ca ne-am vazut ieri, vreau sa-ti spun inca o data ce bucurie imensa mi-ai facut ca ne-am vazut si ..trebuie sa ti-o spun si ma repet de cate ori mi-o spune inima: TE IUBESC MULT, TUSHI MEU DRAG!
hana
membru
membru

Mesajde hana » Mie Sep 26, 2007 10:29 am

Buna, Adi!!!
Te-am vazut la portita!!!

Adi, TE IUBESC, azi iti spun ca TE IUBESC MULT, mult de tot si ca iti multumesc din tot sufletul pentru tot! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
hana
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 26, 2007 10:33 am

COSTINA scrie:Buna, Adi!!!
Te-am vazut la portita!!!

Adi, TE IUBESC, azi iti spun ca TE IUBESC MULT, mult de tot si ca iti multumesc din tot sufletul pentru tot! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

Bunaaa si eu te iubesc si va iubesc mult de tot!
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Sep 26, 2007 10:42 am

BUNA ZIUA , BUCURIE !

BUNA, ADI ! Acum am priceput si eu de ce mi-ai cantat aseara " Multi ani traiasca ! " ?ceamuzant!

Esti o minune de OM ! Uite cata lume te iubeste ! Sa-ti mai spun ? TE IUBEEEEESC CU TOT SUFLETUL, ADI ! Te pup de mii de ori !

"LA MULTI ANI !" CELUI MAI FRUMOS SI MAI IUBIT FORUM !
Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 26, 2007 10:47 am

Adina scrie:BUNA ZIUA , BUCURIE !

BUNA, ADI ! Acum am priceput si eu de ce mi-ai cantat aseara " Multi ani traiasca ! " ?ceamuzant!

Esti o minune de OM ! Uite cata lume te iubeste ! Sa-ti mai spun ? TE IUBEEEEESC CU TOT SUFLETUL, ADI ! Te pup de mii de ori !

"LA MULTI ANI !" CELUI MAI FRUMOS SI MAI IUBIT FORUM !
Imagine

LA MULTI ANI ADINUTA, SI EU TE IUBESC! ESTI LUMINA ACESTUI FORUM, ALBASTRA MEA DRAGA
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Sep 26, 2007 10:52 am

carmen scrie:Ce bine este sa gasesti cafeluta facuta. Multumesc gabrielle. Pentru ca sunt cam nedormita am baut mai multe cafelute si ma gandesc daca ajunge si la restul bucurosilor ?hm! . Stiu cum fac. Completez cafeluta gabriellei cu toata bucuria traita in acest an aici acasa la noi, toate trairile, prietenie, senzatia de bine, visele implinite, intalnirile bucuroase, sensibilitatea, emotiile examenelor, tristetea esecurilor, lacrima de durere sau fericire, alinarea, incurajarea, puterea, sinceritatea, zambetele, buna dispozitie, placerea de a fi impreuna, iubirea si candoarea copilariei, caldura si comuniunea sufleteasca, iubirea si toata frumusetea acestui an ce a trecut.

Da, ce bine este sa gasesti cafeluta facuta ! Si ce cafeluta ! Imi torn si eu o cana mare si imi sorb in voie si cu mult drag cafeluta cu toata bucuria traita in acest an aici acasa la noi, toate trairile, prietenie, senzatia de bine, visele implinite, intalnirile bucuroase, sensibilitatea, emotiile examenelor, tristetea esecurilor, lacrima de durere sau fericire, alinarea, incurajarea, puterea, sinceritatea, zambetele, buna dispozitie, placerea de a fi impreuna, iubirea si candoarea copilariei, caldura si comuniunea sufleteasca, iubirea si toata frumusetea acestui an ce a trecut.

Imi fac si ceva rezerve , dar stati linistiti, mai este suficienta pentru toti bucurosii !

Va multumewsc si eu pentru ca existati si pentru ca impreuna am stiut sa radem si sa plangem, pentru ca impreuna fiecare zi este mult mai frumoasa, pentru ca dati sens cuvantului prieten !

LA MULTI ANI , FORUM CU SUFLET !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Sep 26, 2007 11:02 am

adi scrie:LA MULTI ANI ADINUTA, SI EU TE IUBESC! ESTI LUMINA ACESTUI FORUM, ALBASTRA MEA DRAGA

MULTUMESC , ADI ! VOI ati aprins lumina asta si va iubesc cu tot sufletul !
Imagine

LA MULTI ANI , ADI !
Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 26, 2007 11:04 am

Multumim frumos!
ce zi frumoasa am avut si in martie la aniversarea site-ului si acum la aniversarea forumului
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Sep 26, 2007 11:10 am

adi scrie:Multumim frumos!
ce zi frumoasa am avut si in martie la aniversarea site-ului si acum la aniversarea forumului

Da, Adi ! De fapt aici fiecare zi este frumoasa ! Nici nu se poate altfel ! Plang acum, dar sunt lacrimi de bucurie, de emotie si de multa iubire ! Am citit toate randurile pe care le-ati scris in locul de aniversare a forumului si mi s-au umplut ochii de lacrimi !
Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mie Sep 26, 2007 11:37 am

BUNA ADINA, PETRECEM SINGURELE?
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 26, 2007 11:38 am

CRISSTINICA scrie:BUNA ADINA, PETRECEM SINGURELE?

Buna Cristinica, nuuu sunt si eu aici
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Mie Sep 26, 2007 11:51 am

si eu un pic ?pupasca!
Imagine
hana
membru
membru

Mesajde hana » Mie Sep 26, 2007 11:51 am

Buna, Claudia!!!
Te imbratisez de mii de ori!!! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
hana
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mie Sep 26, 2007 12:12 pm

buna ziua si LA MULTI ANI ,BUCURIE...
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mie Sep 26, 2007 12:13 pm

mama,cat am mai avut de citit..imi pare asa de rau ca nu am fost alaturi de voi aseara..asta e.. ?uite-macatsufar! va imbratisez cu mare, mare dor..
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mie Sep 26, 2007 12:14 pm

LA MULTI ANI mamei tale ,costina sa ii de dumnezeu multa sanatate si fericire din partea ta ca frumos te-a mai crescut..
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Sep 26, 2007 12:14 pm

CRISSTINICA scrie:BUNA ADINA

BUNA, CRISTINICA ! Scuze pentru raspunsul intarziat , dar ma impart pe mai multe fronturi ;)

La multi ani ! Astazi suntem in mare sarbatoare ! Crestem mari ?ceamuzant! ?pupasca!
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Sep 26, 2007 12:15 pm

buna ziua bucurosii mei ?pupasca! si LA MULTI ANI!!! ?pupasca!
Imagine
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?