Adina scrie:CRISSTINICA scrie:BUNA ADINA
BUNA, CRISTINICA ! Scuze pentru raspunsul intarziat , dar ma impart pe mai multe fronturi![]()
La multi ani ! Astazi suntem in mare sarbatoare ! Crestem mari![]()
CRISSTINICA scrie:CE CREZI, SI EU LA FEL! NICI N-AM APUCAT BINE SA POSTEZ INTREBAREA CA M-A SI INVADAT UN SNOP DE RETETE. SA NE RUPEM TURTA SI SA NE TAIEM MOTUL.
florina scrie:Vreau sa stiti ca imi sunteti dragi cu totii si sa ma iertati daca nu am raspuns fiecaruia in parte, pentru cuvintele frumoase pe care mi le`ati adresat si nu stiu daca chiar le merit![]()
Adina scrie:Ce de bucurosi pe-acasa !BUNA, CLAUDIA!
BUNA, COSTINA !
BUNA, FLORINA !
BUNA, GABRIELLE !
Ce faceti , bucuroasele mele dragi ?
florina scrie:Vreau sa stiti ca imi sunteti dragi cu totii si sa ma iertati daca nu am raspuns fiecaruia in parte, pentru cuvintele frumoase pe care mi le`ati adresat si nu stiu daca chiar le merit![]()
PUPICI MULTI ,FLORINAAAAAAAAAA.....florina scrie:Vreau sa stiti ca imi sunteti dragi cu totii si sa ma iertati daca nu am raspuns fiecaruia in parte, pentru cuvintele frumoase pe care mi le`ati adresat si nu stiu daca chiar le merit![]()
ofelia scrie:Adina scrie:Ce de bucurosi pe-acasa !BUNA, CLAUDIA!
BUNA, COSTINA !
BUNA, FLORINA !
BUNA, GABRIELLE !
Ce faceti , bucuroasele mele dragi ?
buna ziua bucuroaselor si completez aici si cu
ADINAAAAAAA... SA FITI IUBITE SI FERICITE DRAGELE MELE .....!PUPICI MULTI PT TOATE ...!![]()
![]()
Adina scrie:BUNA, OFELIA ! Ce faci ?
ofelia scrie:COSTINA scrie:Buna Ofelia![]()
TE PUPICESC FATA MEA DRAGA ... SA INTELEG CA MAMA TA ESTE ...BALANTA CA SI MINE ???![]()
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori