florina scrie:Promit ca in seara asta voi pune pozele pe forum.
BUNA FLORINA ...ASTEPT SA VAD POZELE DE LA INTALNIREA CU PRIETENA MEA CEA MAI BUNA CARE DE ACUM ESTE SI PRIETENA VOASTRA SAU MAI BINE ZIS ...PRIETENA NOASTRA ...
florina scrie:Promit ca in seara asta voi pune pozele pe forum.
COSTINA scrie:ofelia scrie:COSTINA scrie:Buna Ofelia
TE PUPICESC FATA MEA DRAGA ... SA INTELEG CA MAMA TA ESTE ...BALANTA CA SI MINE ???
daaa, tot balanta si..culmea..si ea cand avea vreo 20 de ani a fost intr-un ansamblu folcoric...ii e drag cantecul:)
?mosking! ?mosking!gabrielle scrie:fac bine ofelia ma cam luat durerea de cap ca dupaamiaza am sedinta la Andu si luni la Dani si astia cand fac sedinte nu fac altceva decat sa ceara bani ,bani ,bani
CLAUDIA scrie:crisstinica,am dat-o pe seminte acum..ca de atata mentol ma ustura..urechile cum am mai zis..vad ca functioneaza azi e a 3 zi..sunt asa de mandra de mine..
CLAUDIA scrie:crisstinica,am dat-o pe seminte acum..ca de atata mentol ma ustura..urechile cum am mai zis..vad ca functioneaza azi e a 3 zi..sunt asa de mandra de mine..
myha c scrie:Buna dragele mele prietene si bucuroase,am intrat sa va salut,a venit andreea de la scoala si merg sa stau cu ea la masa si apoi revin. va pup
adi scrie:CLAUDIA scrie:am recitit cu ochii in lacrimi ce ati vb aseara cu TEO....am sa fac tot posibilul sa nu mai lipsesc data viitoare..
ai lipsit doar fizic draga noastra. ai fost cu noi
CLAUDIA scrie:ofelia draga..cum iti merge cu prichindeii..s-au acomodat cu noul decor..?
ofelia scrie:....TU CE FACI DRAGA MEA ???CE-TI FACE PRUNCUL???
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori