gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:eeei ce bucurie am avut acum 2 minute..scumpa mea mama mi-a trimis 200 de lei acum a sunat postasul la usa si mi i-a dat..abia astept sa o sun sa ii multumesc..cum se gandeste ea la toate draga de ea..mama ce imi plac surprizele astea..
MA BUCUR PENTRU TINE MI AU DAT LACRIMILE
CLAUDIA scrie:trebuie sa plec acum pana in oras ,azi e ziua prietenei mele mihaela si mi-a lasat in grija sa ii duc tortul la servici la ora 3...asa ca o pun de inca o petrecere..va pup dulce..
CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:eeei ce bucurie am avut acum 2 minute..scumpa mea mama mi-a trimis 200 de lei acum a sunat postasul la usa si mi i-a dat..abia astept sa o sun sa ii multumesc..cum se gandeste ea la toate draga de ea..mama ce imi plac surprizele astea..
MA BUCUR PENTRU TINE MI AU DAT LACRIMILE
nu fii trista sury..daca vrei ii impartim frateste..
Saimir scrie:Adina scrie:Cum sa nu, Saimir ? Te-am primit cu bratele deschise si ai simtit asta ! Esti binevenit in casuta asta de suflet ! Ca doar esti de-al nostru
Atunci stau fara griji aici . Asa imi place cum vorbesti Imi spune ceva scrisul tau , si mai sunt persoane aici, care vorbesc foarte interesant si iti transmite ceva cuvintele lor
COSTINA scrie:dragii mei, eu tocmai ce am iesit din baie cu Victor...
asa ca..incerc sa-l adorm acum..
sper sa am si noroc!
Va pup si va imbratisez pe toti cu mult drag!
florina scrie:gabrielle scrie:?fara! uneori imi e asa de dor de a mea maicuta offfffffffffff
florina scrie:Adina scrie:Imi cer scuze pentru intarzierea cu care raspund , dar sunt prinsa si in unele lucrari !
si eu la fel
gabrielle scrie:te intelegem adina stim cu sfarsitu luni
CRISSTINICA scrie:AR TREBUI SA LUAM SI MOTUL LUI SAIMIR, A DEPASIT 200 DE MESAJE! ?ok!
Saimir scrie:CRISSTINICA scrie:AR TREBUI SA LUAM SI MOTUL LUI SAIMIR, A DEPASIT 200 DE MESAJE! ?ok!
Da da sigur ca da . Dar nu aveti de unde taia ca am parul scurt . Am scapat
gabrielle scrie:?ceamuzant! cum ii faceti freza cu creasta sau fara creasta
Adina scrie:Pai nu-i nimic, ca luam masina de tuns si-ti facem o frezaaaa
Saimir scrie:CRISSTINICA scrie:AR TREBUI SA LUAM SI MOTUL LUI SAIMIR, A DEPASIT 200 DE MESAJE! ?ok!
Da da sigur ca da . Dar nu aveti de unde taia ca am parul scurt . Am scapat
CRISSTINICA scrie:CREDEAI CA AM PUS GAND RAU FREZEI TALE?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori