CLAUDIA scrie:nemaipomenita poezia,ofelia vad ca ai primit deja primul cadou pentru ziua de maine...vezi ..daca te iubeste toata lumea..
SI EU VA IUBESC SINCER ...NU AM CUVITE SA VA MULTUMESC CA EXISTATI ...VA IUBESC DE NU MAI POOOOOT ...!
CLAUDIA scrie:nemaipomenita poezia,ofelia vad ca ai primit deja primul cadou pentru ziua de maine...vezi ..daca te iubeste toata lumea..
adi scrie:Saimir scrie:adi scrie:nu l-am facut eu!
l-am facut NOI, BUCUROSII LUI TEO
Pai tu l-ai conceput, tu ai pus muzica, textul, si imaginile... asa ca tu ai facut treaba cea mai grea ?ok!
pai daca nu erati voi, de unde imagini, de unde text?
muzica si imaginile sunt selectate de Carmen.
eu am montat si am incercat sa reiasa ceea ce suntem noi.
COSTINA scrie:Adi, daca te mai aud cu modestii de-astea te MANANC!!!
Tu nu vezi, ma omule, cat esti de genial?
Catutza scrie:buna ziua dragii mei... ce mai faceti mai bucurosilor? bine sanatosi? hai vreau sa aud numai vesti bune ?ok!
adi scrie:pai daca nu erati voi, de unde imagini, de unde text?
muzica si imaginile sunt selectate de Carmen.
eu am montat si am incercat sa reiasa ceea ce suntem noi.
Catutza scrie:buna ziua dragii mei... ce mai faceti mai bucurosilor? bine sanatosi? hai vreau sa aud numai vesti bune ?ok!
CRISSTINICA scrie:cu aceste mari emotii permiteti-mi sa ma retrag si eu spre casa. adi, felicitari si multumiri si pentru carmen de asemenea. ofelia, la multi ani! si azi si maine o sa-ti spun. dragii mei, va si maine sa incepem noul an cu dreptul. ca doar acum mergem si pe picioare, nu?
adi scrie:gabrielle scrie:
buna eu bine astept sa merg la sedinta
UPS, sedinta cu parintii...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori