Saimir scrie:EU trebuie sa va las. Imi pare bine ca am sarbatorit si eu anul forumului, iar acum va las... o seara buna Si ne intalnim pe maine dupa 1-2. Pe curand!
eu le las sa vorbeasca ca stiu ca nu ajung ele la mine si probabil niciodata no sa le intalnesc . Dar daca va fi asa asta va fi primu lucru care le voi zice ca daca au adus foarfeca .carmen scrie: O seara frumoasa frumosule. Chiar esti asa ca nu vreau sa te mai aud vorbind rau despre tine. Cat opriveste frizura, lasa fetele sa vorbeasca, nu ajung ele la tine cu foarfecul in mana.
carmen scrie: Cine are un cutit?
Romy scrie: Multumesc mult !
La fel tuturor ! Pupici si o seara placuta ... ca mi-a venit schimbul
Pe miine dimineata
Si sa nu fie cu suparare pentru cineva (necunoscut ) Asa ca sa se simta .."acasa" Pa-pa ! si
Saimir scrie:In legatura ca sa vorbesc urat de mine.... acuma era sa zic inca o prostie Dar mai bine tac, ca sa nu ma trezesc sa imi faci morala din nou
Saimir scrie:carmen scrie: Cine are un cutit?
gabriela, Adina si cristinica trebe sa aiba si cutit ca daca au foarfeca, aparat de tuns... sigur au si briceag sau ceva de genu asta
carmen scrie:Nu-ti fac astazi ca-i sarbatoare dar, de drag iti spun ce-ti spun sa stii.
Adica cum? N-ai vrea sa ne intalnim o data? Cat mai multi bucurosi, tu stii ce fain e?
Saimir scrie:carmen scrie:Nu-ti fac astazi ca-i sarbatoare dar, de drag iti spun ce-ti spun sa stii.
Adica cum? N-ai vrea sa ne intalnim o data? Cat mai multi bucurosi, tu stii ce fain e?
Si nu stiu, ca nu cred ca ati vrea voi, niste doamne sa va intalniti cu un mucos de 15 ani
carmen scrie:ofelia scrie:BUNA SEARA , ZANAAAAAA... BUNA SEARA FLORINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...SA TRAIM SI SA NE VESELIM CA AVEM PT CE ....!!!
La multi ani cucule drag. Iarta-ma eram atenta la TEO
amika scrie:Buna seara dragii mei ! bucurie mare la noi acasa ?mosking!
amika scrie:Unde-i tortul si sampania ca sa-l sarbatorim cum se cuvine?!!!
LA MULTI ANI ! BUCUROSI la noi acasa ! ?ok!
ofelia scrie:amika scrie:Buna seara dragii mei ! bucurie mare la noi acasa ?mosking!
BUNA SEARA , AMELIAAAA....ASA ESTE ...MARE BUCURIE IN CASUTA NOASTRA ...!
MAINE LA ORA 12,10 SA ASCULTI RADIO- CONSTANTA ...O SA FIU IN DIRECT ,PRIN TELEFON LA ACEST POST DE RADIO ....
nynna scrie:amika scrie:Unde-i tortul si sampania ca sa-l sarbatorim cum se cuvine?!!!
LA MULTI ANI ! BUCUROSI la noi acasa ! ?ok!
La multi ani si sa mai fieeeee! ?ok!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori