adi scrie:Frumoase fotografii, imi fac imediat si tema.
Este foarte frumos sa calatoresti.
asteptam blogul.
COSTINA scrie:Adiem, ce poze minunata, imi dau seama ce trairi trebuie sa fii avut vazand asa locuri!
adiem scrie:COSTINA scrie:Adiem, ce poze minunata, imi dau seama ce trairi trebuie sa fii avut vazand asa locuri!
Costina te imbratisez si vreau sa-ti spun ca nu e nici o filozofie sau greutate sa calatoresti, nici nu-ti trebuie bani multi...putem povesti mai in amanunt odata pe mess sau mail.
Tu ai scris versurile?Si cand?
COSTINA scrie:te pupic, Adina..sunt ca un val-vartej in casutza..citesc cu ochii la ceas..ca ma asteapta papa de pregatit pt printisor
adi scrie:Buna ziua!
Dragele si dragii mei!
revin imediat, vorba lui adinuta, vin si plec
COSTINA scrie:dragii mei, eu ies..nu mai am cum sa stau..trebuie sa pregatesc papa pt Victor si..vreau sa mai deretic pe-aici ca,iar s-au strans de-aseara frimituri de la strengar
adiem scrie:
la voi la Ploiesti cand va veni Phoenix.Am auzit eu un zvon ...si cum ei sunt tot mai batrani nu-mi permit sa scap un concert deocamdata nu stiu nimic sigur ,poate stii tu . Poate nu-ti place Phoenix dar pe mine una muzica lor ma ridica la cer ...nici versurile cantecelor nu sunt ma prejos ...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 33 vizitatori