adi scrie:gabrielle scrie:buna suryyyy![]()
buna adina
iuiuuuuuu gabriela
Adina scrie:Bravo, Saimir ! In sfarsit vad si eu pe cine iau astazi la tranta ! Stii de ce ? Pentru ca mi-a picat netul ieri tocmai cand ma pregateam sa ma duelez cu tine si cu gabrielle cand am vazut ce tot spuneti voi acolo , ca ne inchid astia site-ul !![]()
Si, fii sigur , ca la prima noastra intalnire o sa am in dotare toate cele necesare![]()
![]()
Asta daca nu ma razgandesc intre timp ! Mai vedem noi !
adiem scrie:asaaaa. m-am intors ! va arat eu voua, va sa zica asa, profitati de lipsa omului si va apucati sa vorbiti despre el!
Fly, am sa te jupoi ca tu esti capul rautatilor!
Dar mai intai am sa-i urez lui Ofelia "la multi ani!" uite cum intru eu exact de ziua ta Ofelia si ma bucur ca s-a intamplat asa!
Acum serios:
Va rog eu frumos nu mai vorbiti despre mine nici de bine nici de rau, un englez destept cica spunea:"If You don't know me...don"t judge me!"...nu e "judge" o sa spuneti... chiar daca! Asa doresc eu si acum ca v-am spus stiti si voi , da?
gabrielle scrie:si acum sa imi fac si eu tema:
adiem mi a fost alaturi atunci cand imi era sotu plecat satateam si vorbeam mult pe mess asa ca stiu ca e o buna ascultatoaremi a aratat poze si am admirato si mi au placut cand imi povestea de calatoriile ei
asta e adiem pentru mine mersi pentru ca existi
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori