Saimir scrie:?HAHA! Eu am diriginte, e foarte de treaba,e batran totusi, da e super de treaba. E amuzant, da si foarte serios, seriozitatea lui e amuzanta ?ok! .
asta e bine

Saimir scrie:?HAHA! Eu am diriginte, e foarte de treaba,e batran totusi, da e super de treaba. E amuzant, da si foarte serios, seriozitatea lui e amuzanta ?ok! .
COSTINA scrie:Fetelor,,,o fi fii-miu..dar Victor nu a adormit de vreo 6 ore-7..cred..
de atunci..ma termina, e lesinat de somn si atunci cand e lesinat de somn..scanceste neincetat
hai la mine acasa sa-mi tineti companie
COSTINA scrie:Gabiiiiiii, dupa parerea mea, colegii care nu au chiulit isi cam merita o bataitza:)
si noi faceam de-astea si aveam...fete bune care nu plecau..na' aveam doar 1 baiat in clasa si fetele..cand sunt multeeeeeeeee clar ca nu pica pe aceeasi idee...
dar sa stii ca si-o luau in sensul ca nu mai vb nimeni cu ele o perioada sau le spuneam profilor sa le asculte ca isi tot repetau lectiile in pauza![]()
![]()
COSTINA scrie:vino, Gabi ca m-a luat durerea de cap..acum scanceste si tot bocane in imprimanta..innebunesc..am vbaut si o cafea..nu mai poci..
COSTINA scrie:M-a facut sa plang darul lui Adi catre Ofelia!!!
cata prietenie!!!![]()
![]()
![]()
LA MULTI ANI INCA O DATA, DRAGA OFLEIA!!!![]()
![]()
COSTINA scrie:Multe sedinte, Gabi!
sa ai nervi buni pt ele!![]()
![]()
COSTINA scrie:ma duc sa-i fac repede o balacela luii Victor, poate adoarme de la apa...ca e lesinat de somn..dar tot merge pe-aici,,
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori