gabrielle scrie:ofelia scrie:Buna seara , GABRIELLE ....gabrielle scrie:buna seara bucurosii mei dragi![]()
![]()
![]()
buna sarbatorito![]()
ofelia scrie:ASTAZI M-AM SIMTIT CEA MAI RASFATATA FIINTA ASA CUM N-AM FOST NICIODATA SI PT ASTA VA MULTUMESC TUTUROR BUCUROSILOR ...!![]()
![]()
CLAUDIA scrie:unde e sarbatorita noastra draga..ca nu o vad...sa ii spun inca odata cat de mult o indragesc si o admir..LA MULTI ANI ,OFELIA..
BUNA SEARA FLORINAAAAAAAAAA... MII DE PUPICI ...florina scrie:CLAUDIA scrie:pe tushi o vad -saru'mana..dar zana..unde e zana..?
buna dragelor!
zana a adormit, mi`a zis sa va transmit ca ne ia in vise . E foarte obosita.
CLAUDIA scrie:e grav deja daca ati ajuns la struguri cu lapte nu va vad prea bine..
CLAUDIA scrie:sarbatorita ne-a lasat uitandu-ne lung dupa ea...zana s-a culcat..pe mine m-a cuprins o lene...
CLAUDIA scrie:ooooo ce onoare ,s-a intors sarbatorita noastra...stiam eu ca nu poti dormi fara sa ne mai vorbesti putin...LA MULTI ANI BUNA MEA CUCULEANA..
CLAUDIA scrie:ofelia scrie:ASTAZI M-AM SIMTIT CEA MAI RASFATATA FIINTA ASA CUM N-AM FOST NICIODATA SI PT ASTA VA MULTUMESC TUTUROR BUCUROSILOR ...!![]()
![]()
SI EU ITI MULTUMESC CA IMI INCANTI SUFLETUL ZI DE ZI..CAT DESPRE RASAFT...IL MERITI DIN PLIN..
gabrielle scrie:nu trebuie sa ne multumesti ofelia pentru ca noi o facem cu drag
CLAUDIA scrie:ofelia scrie: FACE ...BUMMMMMMMMMMMMMMMM...????
a facut dar nu ai auzit din cauza
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori