CLAUDIA scrie:tushi ..ti=ai revenit dupa exercitiile pe care le-ai facut ieri la cules..?
da sunt ca noua

mi s-au inverzit si ochii vezi???

CLAUDIA scrie:prin perdeaua geamului meu vreo doua raze de soare se straduiesc sa intre in casa imi place la nebunie privelistea asta si imi da un asa chef de viata si mi-am amintit ca nu v-am spus demult cat va iubesc si cat imi lipsiti..
TE IUBESC ZANA ZORILOR,TE IUBESC TUSHI MEU DRAG SI SCUMP..![]()
CLAUDIA scrie:vad tushi..dar tu ai vazut ca ti-au ramas agatati in ureche vreo trei carcei din aia de la vie sau cum s-or chema..?
CLAUDIA scrie:ma bucur ca te-ai simtit bine..nepotii?care nepoti?nu ne-ai spus nimik despre nepotii tai niciodata..secretoas-o..
carmen scrie:Iubitelor, nu vreti sa ma trimiteti la lucru? Ca daca este dupa mine, plec maine si am mult de treaba
florina scrie:CLAUDIA scrie:tushi ,mirele din semnatura ta se lasa cam greu convins s-au o fi beat (de fericire)
ZANA poate sa confirme![]()
![]()
![]()
carmen scrie:Iubitelor, nu vreti sa ma trimiteti la lucru? Ca daca este dupa mine, plec maine si am mult de treaba
CLAUDIA scrie:wow ce frumos deci de acolo iti extragi tu spiritul tineresc(nu ca tu nu ai fi tanara)![]()
![]()
![]()
CLAUDIA scrie:carmen scrie:Iubitelor, nu vreti sa ma trimiteti la lucru? Ca daca este dupa mine, plec maine si am mult de treaba
la lucru azi...?iarmai lasa-l incolo de lucru ca azi e duminica..uite ce te mai incurajez..mai vrei..?
CLAUDIA scrie:carmen scrie: Eu sunt 'muta' in familie, va dati seama?
daca zici tu ..asa o fi..desi mi-e greu sa cred,dar poate intr-o zi ma voi convinge la fata locului..cine stie..
carmen scrie:CLAUDIA scrie:carmen scrie: Eu sunt 'muta' in familie, va dati seama?
daca zici tu ..asa o fi..desi mi-e greu sa cred,dar poate intr-o zi ma voi convinge la fata locului..cine stie..
Si cine te opreste? Nu exista gara la voi? Te urci in chestia aia ce merge pe sina si imediat ajungi. Of, cat mi-ar placea
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 33 vizitatori