Sa pupi ingerasii si din partea noastra
Adina scrie:carmen scrie:Acum ajunge zvonul la Alba iulia si sare si Adina cu "nu inteleg de ce conteaza atat de mult faptul k a plecat de la pro...recunosc k o urmaream cand era la antena, am urmarit-o la pro si o voi urmari...imi place de teo, indiferent de televiziunea la care ..."
Mai intai am facut cam asa :-13 :-13 :-13 pentru ca nu avea cum sa fie asta primul meu mesaj , din cel mai simplu motiv : niciodata nu inlocuiesc cuvintele cu litere ("k"...) . Era mesajul lui bubu l
[b]Deci asta ar fi primul meu mesaj !! Nu m-am suparat , dar nu voiam sa se creeze confuzie :-20 , poate apare si bubu pe aici si gaseste mesajul ei atribuit altcuiva ! :-36
Iar de cand am scris acest mesaj , s-au schimbat foaaaarte multe , un singur lucru insa a ramas acelasi , sunt alaturi de TEO in fiecare secunda si de acum incolo postul va fi Romantica !
carmen scrie:Sa pun repedepe foc si sa-mi aduc aproape borcanasele. Cel mai greu imi este sa stiu cu ce sa incep. Ei bine, voi incepe cu rabdare. Cum pana duminica suntem buni matematicieni, ne mai trebuie doar multa rabdare asa ca rastorn tot borcanasul. Apoi, normal ca optimism si o doza mare de credinta, incredere, intelepciune, vointa, perseveresenta, putere, energie. Dragoste si pastrez si pentru mine putin, dor, vise, sperante, uitare, prietenie, copilarie, magie, candoare, amintiri, frumusete, satisfactie, fericire, zambete, un strop de nebunie ca de fiecare data, bunavointa, iubire si multa, multa bucurie. Nu este plin ibricelul, nu va faceti griji. Ca de fiecare data el va asteapta dorintele.
Pentru astazi indulcitorul este TARIE.
Va doresc o zi in care sa aveti taria pentru a trece peste tot si toate.
carmen scrie:. Ce bine arata, oare sa incep sa mananc?
.
carmen scrie:Iubita prietena, ma bucur ca nu te-ai suparat. De unde am luat acel fragment era doar inceputul mesajului. Daca ai observat, eram trimisa la culcare :-22 asa ca nu puteam sa verific continutul mesajului. :-23 Sa ai o zi frumoasa si astept vesti bune.
Adina scrie:carmen scrie:. Ce bine arata, oare sa incep sa mananc?
.
De mult am vrut sa-ti spun , draga Carmen , ca daca mai aduci multa pizza pe forum , voi inregistra un deficit bugetar mai mare decat deficitul Romaniei :-20 !
Stiu ca-i mare pizza asta , dar cum prietenii impart tot , le las si celorlalti sa manance si atunci sunt nevoita sa-mi comand una ! Iti trimit nota de plata ? :-37 :-37 :-10
malimai scrie:Ai citit "ce spune ziua ta de nastere dpdv numerologic"?
ti se potriveste?
malimai scrie:cred ca si tu ai fost foarte suparata ca nu ai vazut Romantica.Sper ca se va rezolva.
Trebuie sa plec.Toate cele bune si o zi usoara.
malimai scrie:cred ca si tu ai fost foarte suparata ca nu ai vazut Romantica.Sper ca se va rezolva.
steff scrie:malimai scrie:cred ca si tu ai fost foarte suparata ca nu ai vazut Romantica.Sper ca se va rezolva.
acelasi upc,aceiasi probl si la mine...sper sa se rezolve :-22
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori