carmen scrie:Saimir, am o intrebare. Putem sa-ti spunem petrica?
carmen scrie:Saimir scrie:
Mi-e nu imi place numele asta, da daca voi vreti sa imi ziceti asa... nu ma supar ca nu am de ce
Mie imi place. Petrica ramane. Acum te pup si pe tinesi va astept la drum.
adi scrie:5. Tema data de Zana sau oricare alt Bucuros este obligatorie. In cazul in care nu este satisfacuta urmeaza sa va supuneti pedepselor.![]()
CLAUDIA scrie:a venit socrela cu copilul dar au plecat repede au venit doar sa se schimbe ca e cald afara..iar am ramas singurica..si in fac de cap la calculator
Saimir scrie:
pai de ce mi te-ai dus si tu? sa nu ramai singurica
CLAUDIA scrie:ai dreptate dar vezi cum are grija doamne ,doamne de fiecare...tocmai m-a sunat iubi ca are treaba intr-o localitae la vre-o 30 de km de ploiesti si m-a intrebat daca vreau sa merg...si vreau....asa ca te pup prieten drag si vb mai tarziu ..o zi frumosa sa ai..
adi scrie:Bunaaaa!!!Da, iata ca am intrat, suntem singurei, dar nu este nicio problema.
Cum ti-ai petrecut prima parte a duminicii?
adi scrie:Eu am stat, am lenevit, am vorbit(eu daca nu vorbesc este o problema) si bineinteles am navigat pe internet.
adi scrie:Sper sa ne adunam mai pe seara. or fi cu treburi prin casa, de Florina stiu ca doarme, iar carmen este plecata la rude.
Saimir scrie:adi scrie:o astept pe zana sa ne aduca niste prajituri, ca doar a fost la nunta
AhaSper sa vina cat mai repede ca mi pofta (sper sa imi dea si mie
)
Saimir scrie:adi scrie:Sper sa ne adunam mai pe seara. or fi cu treburi prin casa, de Florina stiu ca doarme, iar carmen este plecata la rude.
Aha. o sa ne adunam pe seara sigur ?ok!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 48 vizitatori