va pupic pe toti si va doresc o saptamana asa cum o visati si voi

Saimir scrie:Buna dimineata ?ok!. Vati trezit bucurosilor?. Sau sunt cel mai viteaz de aici
?
Am observat chestia aia din partea de sus la forum...ca sa dam bucuria din mana-n mana, fain tare cum e zis ?ok! . Era o melodie de la Carmen Serban-Hai sa dam mana cu mana, zicea :
...................................................
Da vreau sa o modific pt forum![]()
Deci:
Hai sa dam mana cu mana,
Toti care avem inima buna
Ca suntem uniti de suparare
Si de aceasi ursitoare.
Clubul Bucurie vrea,
Sa afle ce e in inimaTa..
Lacrimi, durere si saracie,
Cum le induri, el sigur stie
Multe necazuri, multa durere
Si zi de zi trei ceasuri rele,
Chiar daca sansa lor e mica,
CLUBUL BUCURIEI merge inainte fara frica
Vantule tu poti batea
Si sa tai si rasuflarea
Sa fuga si pamantul de sub picioare
Clubul Bucuriei ramane-n picioare
carmen scrie:Am venit si eu la spartul targului dar era musai sa mai vorbesc cu voi avand in vedere ca maine ma duc la munca si s-ar putea sa vin marti.
Ma gandeam ca si noi putem merge la crisstinica la farmacie cu o reteta prescrisa de un bucuros asa ca, ajutata de cunostintele mele vaste in ale medicinii care sunt foarte aproape de 0, sa scriu o reteta
Rp/
Om deosebit 3x3 ori/zi
Inteligenta 3x3 ori/zi
Spontaneitate 3x3 ori/zi
Sinceritate 3x3 ori/zi
Frumusete 3x3 ori/zi
Sensibilitate 3x3 ori/zi
Prietenie 3x3 ori/zi
Mult umor 3x3 ori/zi
Bucurie 3x3 ori/zi
Toata reteta se ia zilnic, timp de 365 zile/an si astfel vom fi ca si crisstinica
Te iubesc ratusca norocoasa
CRISSTINICA scrie:ERAM SI EU PE AICI, DAR AZI AM INCEPUT LA RETETE SI TREBUIE SA PLEC SI LA O SEDINTA. INSA INAINTE DE ORICE TREBUIE SA VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PENTRU TOT CE-ATI SCRIS DEPRE MINE. VA IUBESC SI VA IMBRATISEZ SI MAINE SPER SA AM MAI MULT TIMP.PE MAINE!
Adina scrie:Daaaaa, esti experta ! Ce bine ca nu ai racit !!
CLAUDIA scrie:chiar sa sti ca sunt racita cobza de la 7 m-am trezit ca nu mai puteam respira de durere in gat si imi curge si nasul intr-o veselie...
Adina scrie:
Aualeo , ca sa vezi ce ti-e si cuasta ! Adi o fi da vina ca a spus "Jos textilaaaaaaa" ?
![]()
Si acum , putina seriozitate !Sa te faci bine , Claudia , repede , repejor !
adi scrie:
da,,, eu si claudia ca desi sta in ploiesti, e cu mine aici, deci FACEM DUS
gabrielle scrie:buna saimir![]()
eu m am trezit cam obosita azi nu am idee de ce![]()
dar vad ca tu ai inceput cu stangu saptamana![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] şi 34 vizitatori