gabrielle scrie:asa e ai dreptate ,dar la Dani a zis diriginta ca la 10 absente le scade un puct din nota de la purtare, la voi cum e?
Saimir scrie:Buna ziua bucurosilor....................
deci, ne-a lasat sa intram de la poarta scoli, si in clasa surpriza!, la fiecare ora ne-a pus absenti pe cei care nu aveau uniforme . Am avut prima ora informatica, nu ne-a pus absenti ca nu stiau ce sa faca, dupa care am avut matematica si a venit profesoara cu mofturi, ca de ce nu ne-am luat uniforme (de parca era treaba ei)....., asa, dupa care am avut fizica si ne-a pus absenti, iar apoi la engleza, da dupaia am fugit ca nu m-ai avea rost sa stau si sa ma puna absent.[/color]
Adina scrie: Grozava zi ai mai avut , Saimir !
adiem scrie:buna adina, gabrielle, saimir si cine mai vine pana mai citesc eu prin jur...nu ma-ndepartez decat cateva zile in urma...
oare s-a convenit sa ne scriem numele cu litera mica?
aetheia miha scrie:BUuuuuuuuunaaaaaaaaa dimineaaaaaaaaaataaaaaaaaa BUCUURIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Va sarutcu dor si foc!
Saimir scrie:adiem scrie:buna adina, gabrielle, saimir si cine mai vine pana mai citesc eu prin jur...nu ma-ndepartez decat cateva zile in urma...
oare s-a convenit sa ne scriem numele cu litera mica?
Buna adiem
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori