gabrielle scrie:azi l am trimis pe sotu la sedinta celui mare si nu a fost prea incantat sa vada si el ce copil cuminte are
COSTINA scrie:e..uite un lucru pe care-l stiu despre Bistrita:)va merge netu' bineeeeeeee ?ok!
Chiar, zii si mie ce trebuie retinut despre Bistrita, locul de unde vii tu:un monument, ceva..nu stiu
ofelia scrie:dragul meu , se pare ca s-a incalcat un regulament ...voi nu v-ati luat uniforma .... nu stiu din ce motive .... poate justificate... profesorii nu trebuia sa va puna absente cu voi prezenti in sala de curs ....FACETI CONTESTATIE ...SA VA MOTIVEZE ABSENTELE ...
ofelia scrie:gabrielle scrie:azi l am trimis pe sotu la sedinta celui mare si nu a fost prea incantat sa vada si el ce copil cuminte are
?mosking! ?mosking! CU CINE SEAMANA COPILUL ...??? ?mosking!
Saimir scrie:Ar mai fi de vazut prin Bistrita mai multe...dar nu prea am gasit poze
VASILICA INACHE scrie:?itsme! Buna sera Gabitza!
Buna seara bucurosii mei dragi
DRAGUL MEU ...UNIFORMELE AU DEVENIT OBLIGATORII , IN TOATA TARA , LA CEREREA PARINTILOR ...NU MAI ESTE CAZUL SA-I INTREBE PE ELEVI ... CE ETE GRESIT ...E FAPTUL CA NU TREBUIA SA VA PUNA ABSENTE .... SAU POATE COMITETUL DE PARINTI A HOTARAT ACEST LUCRU ...CHESTIE DE REGULAMENT INTERIOR AL LICEULUI , SI NU SE MAI POATE CONTESTA ....Saimir scrie:ofelia scrie:dragul meu , se pare ca s-a incalcat un regulament ...voi nu v-ati luat uniforma .... nu stiu din ce motive .... poate justificate... profesorii nu trebuia sa va puna absente cu voi prezenti in sala de curs ....FACETI CONTESTATIE ...SA VA MOTIVEZE ABSENTELE ...
Comitetul de parinti, nu stiu care e ala, in fine... a ales sa se poarte uniforme. deci e al 3-lea liceu din oras dupa invatatura si disciplinia, si celelalte 2 nu au impus asa ceva, nu stiu ce ia apucat chiar pe ei.. aaa si mai este un liceu.. nu stiu ala pe ce loc mai e... Pe elevi nu ia intrebat daca vor, daca nu, li sa impus, defapt au fost obligati si sunt obligati..asta e.. ne vom conforma cerintelor
?ok! ?ok! ?ok!
Saimir scrie:gabrielle scrie:nu plange ca si asa am inteles ca e un oras frumos
[Serios? Atunci va astept pe aici, no sa regretati ?colgate!
ofelia scrie:?ok! ?ok! ?ok! DRAGUL MEU ...UNIFORMELE AU DEVENIT OBLIGATORII , IN TOATA TARA , LA CEREREA PARINTILOR ...NU MAI ESTE CAZUL SA-I INTREBE PE ELEVI ... CE ETE GRESIT ...E FAPTUL CA NU TREBUIA SA VA PUNA ABSENTE .... SAU POATE COMITETUL DE PARINTI A HOTARAT ACEST LUCRU ...CHESTIE DE REGULAMENT INTERIOR AL LICEULUI , SI NU SE MAI POATE CONTESTA ....
GRIJA MARE SA AI PT CA LA UN NR DE ABSENTE TE POATE EXMATRICULA ...SI ASTA NU E CONFORTABIL PT NIMENI ...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori