Chiar aveam nevoie de toate astea astazi si in zilele ce vor urma. Ma gandesc sa indulcesc cafeluta cu DORINTA.

Va doresc o zi in care sa va vi se implineasca cele mai ascunse dorinte

Romy scrie:Astazi am intrat " incognito " !Am gustat un pic din cafeluta de ieri ,
si un pic din bucate (adica m-am delectat) !
I-mi pare rau ca voi fi cam absent La noi vine "pesahul" (se spune "pastele" la evrei ) De obicei lumea cumpara inainte de sarbatoare muulta aparatura electrica (aragaze masini de spalat , vase rufe ) se inoiesc si cineva trebue sa le deschida , asa ca e teribil de multa treaba !
Asa ca i-mi petrec mai tot timpul la ...Abea mai am putere sa ma vizitez pe ...mine ! Sper de saptamina viitoare sa mai slabeasca munca si iar sa am timp de
discutii !
Am inteles ca sinteti in "greva" fiindca aveti probleme cu cablurile . Eu nu am asa probleme ....numai ca nu am nici de unele , nu romantica si nu realitatea ...asa ca sint linistit si astept"cuminte" povestirile de la voi ( sper ca o sa ma tineti la curent )
Era sa uit ...! pentru cafea !
si pe toti !
![]()
Spor la greva!
nicoleta scrie:Am si eu o intrebare voi nu prindeti Romantica?a ramas tot ce era inainte?
malimai scrie:Buna ,Adina.Ce mai faci?
Cam ocupata lumea in ultima vreme.Sa fie de vina pregatirile de Florii si Paste?
La mine,da.
carmen scrie: Ati vazut :-22 ? Ma chinui sa prepar pizza, ma straduiesc sa nu o mananc toata si unii vor sa-mi trimita nota de plata iar altii manaca din amintiri. Astazi, pentru voi dragele mele carcotasesi atat .
Pentru noi, am facut osi bineinteles
.
Bucatareasa de serviciu va salutasi va doreste o zi frumoasa si vesela
drops scrie:Va multumesc cu mare intarziere dragi prieteni din club!
Chiar daca nu am fost prezenta prin postari ati fost mereu in gandul si inima mea acolo in coltisorul unde o am pe scumpa noastra TEO.
Adina, draga mea ardeleanca in special ( pe toti din acest club va iubesc insa dati-mi voie sa am o slabiciune pentru ardelenii mei :-5 ) iti multumesc din tot sufletul ca te-ai gandit la mine si pentru frumosul gest de a organiza o petrecere la care tocmai eu am fost marele absent. Regret nespus.
Multumesc celor care au postat pentru a ma felicita: malimai, Jokep, Carmen si nu in ultimul rand simpaticului Adrian Lepadatu bucuroasa de cunostinta.
In legatura cu absentele mele nu cred ca si-ar avea rost scuzele pentru ca stiti cum se zice " Cine se scuza, se acuza " si oricum povestea e cam lunga asa ca mai bine nu va plictisesc.
Inca o data va multumesc si ma bucur ca nu m-ati exclus din club
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori