Adina scrie:gabrielle scrie:da tushi ma paste o raceala
Dar nu poate sa pasca in alta parte ? Hai sa iti dau ceva impotriva virusilor sigur scapi de ei !
ce bine ar fi adina dar ei nu vor inca sa plece
Adina scrie:gabrielle scrie:da tushi ma paste o raceala
Dar nu poate sa pasca in alta parte ? Hai sa iti dau ceva impotriva virusilor sigur scapi de ei !
CRISSTINICA scrie: SI EU STAU IN SPATELE LUI SI ASIGUR MUNITIA....
Adina scrie:gabrielle scrie: ce bine ar fi adina dar ei nu vor inca sa plece
Ce-nseamna asta ? Poate le oferi conditii deosebite de cazare si masa cinci stele
gabrielle scrie:Adina scrie:Ce-nseamna asta ? Poate le oferi conditii deosebite de cazare si masa cinci stele
nu conteaza conditiile
aetheia miha scrie:Feteleeeee, eu ma deconecteeeez. Nu stiu ce naiba am ca-mi sta gandul numai la voi, ma invart ca bezmetica pe aici cu ochii pe monitor in loc sa -mi vad linistita de treaba.
va pup
aetheia miha scrie:Feteleeeee, eu ma deconecteeeez. Nu stiu ce naiba am ca-mi sta gandul numai la voi, ma invart ca bezmetica pe aici cu ochii pe monitor in loc sa -mi vad linistita de treaba.
va pup
va pup
CRISSTINICA scrie:aetheia miha scrie:Feteleeeee, eu ma deconecteeeez. Nu stiu ce naiba am ca-mi sta gandul numai la voi, ma invart ca bezmetica pe aici cu ochii pe monitor in loc sa -mi vad linistita de treaba.
va pup
AHA! DECI NU NUMAI MIE MI SE INTAMPLA......
CRISSTINICA scrie:JOS HARTOGARAIA!!!! SA MAI SI PLANTAM COPACI, CA MIE MI-E GROAZA CATA HARTIE INGHITIM.
CRISSTINICA scrie:NU TE MAI PLICTISESC CU NESIMTITII. AM LUAT-O DE DIMINEATA CU UN DESTEPT.AM APLECAT OCHII O SECUNDA SA DAU DRUMUL LA DEZABURIRE LA GEAMURI SI MA TREZESC CU UNUL DE PE DRUMUL FARA PRIORITATE CA-MI IESE IN FATA IN 5 METRI. A SCARTAIT ABS-UL DE MI-A STAT INIMA. APROPO, BUN DIVAISUL ASTA( ABS-UL) DA' FACE-UN ZGOMOT DE ZICI CA SE RUPE MASINA. SI ZBARNAIE PEDALA SUB PICIOR SI O IMPINGE INAPOI. NASOL MOMENT.
ORELE DE FRUMUSETE SE DESFASOARA IN CONTINUARE DIN PACATE FARA VREUN EFECT VIZIBIL. CRED CA GRESESC CEVA LA ALIMENTATIE, DESI NU POT SA SPUN CA MANANC DE NU MAI POT. ATAT CA MUSCHII SUNT MAI TONIFIATI.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori