Jokep scrie:Eu cred ca ma tirez trebuie sa gust meciul
vizionare placuta

Jokep scrie:Eu cred ca ma tirez trebuie sa gust meciul
carmen scrie:Am promis asa ca, haideti sa ciocnim un pahar de sampanieimpreuna ca avem ce sarbatorim. Bucuria noastra ne iubeste si chiar se simte ca acasa
mirelutz@ scrie:Jokep scrie:Eu cred ca ma tirez trebuie sa gust meciul
ce meci? cine cu cine joaca?
Jokep scrie:mirelutz@ scrie:ai dreptate scumpa zana. avem ce sarbatori...offff cat de draguta poate fi teo...pacat ca eu nu ii pot vedea emisiunile..
exista internet
pe situl romantica
COSTINA scrie:dragi bcuurosi, va pupci si eu cu mult drag![]()
ies..ca nu mai am cum sta..dar ies cu o mare bcuurie in suflet![]()
![]()
va imbratisez pe toti si VA IUBESC!!!![]()
![]()
carmen scrie:Am promis asa ca, haideti sa ciocnim un pahar de sampanieimpreuna ca avem ce sarbatorim. Bucuria noastra ne iubeste si chiar se simte ca acasa
gabrielle scrie:mirelutz@ scrie:Jokep scrie:Eu cred ca ma tirez trebuie sa gust meciul
steaua-arsenal
mirelutz@ scrie:gabrielle scrie:mirelutz@ scrie:Jokep scrie:Eu cred ca ma tirez trebuie sa gust meciul
steaua-arsenal
ahaaaaa..vreau si eu sa stiu scorul...maine daca intri pe forum te rog mult sa imi lasi si mie un mesaj cu cine a castigat meciul, daca vreei si poti.poppppppp mult si ms frumos!
mirelutz@ scrie:nynna, costina , noapte buna si somnic pufos. va pupic si aveti grija de voi.
gabrielle scrie:sury deocamdata a dat gol arsenal
mirelutz@ scrie:scvumpy ofelia nb si somnic pufos, te pupic dulce si ai grija de tine..pop si ne mai auzim.
florina scrie:gabrielle scrie:sury deocamdata a dat gol arsenal
si eu stau "chitic" Stefan e stelist![]()
![]()
noroc ca am inchis usa de la dormitor ca ma vedea cum
(n`ati uitat sunt dinamovista
)
![]()
![]()
mirelutz@ scrie:gabrielle scrie:sury deocamdata a dat gol arsenal
aaaaaaaa ce naspaaaaa![]()
![]()
sper sa isi revina stelisti si sa faca ceva bun...
florina scrie:oare nepotica Claudia o fi la meci de a absentat in seara asta![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori