carmen scrie:Pai noi ce suntem? Cum adica vorbesti singura? :-22
Pai , pana v-ati "deconspirat" voooooi , eu vorbeam singura :-23 ! Gata serviciul pe ziua de azi , draga Carmen ?
Adina scrie:carmen scrie:Pai noi ce suntem? Cum adica vorbesti singura? :-22
Pai , pana v-ati "deconspirat" voooooi , eu vorbeam singura :-23 ! Gata serviciul pe ziua de azi , draga Carmen ?
carmen scrie:Buna adina si adi. Chiar mi-ar placea. Fasolea este mancarea mea preferata (pe langa pizza). Dureaza mult? Sau si pe asta ne-o dai tot acoperita?
adi scrie:carmen scrie:Buna adina si adi. Chiar mi-ar placea. Fasolea este mancarea mea preferata (pe langa pizza). Dureaza mult? Sau si pe asta ne-o dai tot acoperita?
acum am pus-o la foc promit ca o pozez , neacoperita:)) :-5
carmen scrie:adi scrie:niciun adio bucuresti ca venim la tine sa te ajutam ce doamne iarta-ma
Uite o idee buna. Chiar mi-ar place sa ne intalnim la mine dar, dupa marele spectacol si nu pentru lucrari.
carmen scrie:Adina scrie:Nu prea am alte cuvinte.....
Fa rost de ele si povesteste-ne cum stai cu treaba
Adina scrie:Draga mea Carmen , nu stiu cum se intampla dar uneori raman asa fara cuvinte ....stau si astept sa se intoarca....o fi oboseala de vine sau emotiile sau altceva ...nu stiu...
Cu treaba , hmmmm, asa si-asa :-8 ! Sper insa ca pana la urma sa se rezolve tot !
carmen scrie:Mai copii, aveti ceva cu mine? Sunt pofticioasa rau. Incheiati subiectul ca nu mai vedeti voi cafeluta dimineata. Am zis.
Adina scrie:Nu incheiem subiectul :-17 Simti ce bine miroase ? :-20 Minunat !
Adi , cum faci scazuta sau ciorba ? Hai , spune tot ! Auzi , lui Carmen nu prea ii trebuie :-17 :-20
carmen scrie:Adina scrie:Draga mea Carmen , nu stiu cum se intampla dar uneori raman asa fara cuvinte ....stau si astept sa se intoarca....o fi oboseala de vine sau emotiile sau altceva ...nu stiu...
Cu treaba , hmmmm, asa si-asa :-8 ! Sper insa ca pana la urma sa se rezolve tot !
Cred ca toti avem furnici la stomac pana duminica. Numai gandul la acesta zi ma face sa ma inrosesc de placere. Iar cu treaba, trebuie sa rezolvi. Fa ca mine. Da cu pumnul in masa, plangi, injura si GATA
carmen scrie:Multumesc adina dar, atat de mult doresc sa va cunosc ca m-ar enerva sa stea ceva lucrari intre povestile noastre.
carmen scrie:Sper sa nude la admin :-17 pentru injuraturi
Adina scrie:Nu cred , oricum Adi este ocupat acum cu gatitul ! Oare vrea sa fie pregatit sa inlocuiasca bucatarul de serviciu cand isi ia concediu ? :-20
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori