florina scrie:oare nepotica Claudia o fi la meci de a absentat in seara asta![]()
ofelia scrie:florina scrie:oare nepotica Claudia o fi la meci de a absentat in seara asta![]()
FLORINAAAAAAAAAAAAAA... NOAPTE BUNA DRAGA MEA .... NU STIU CE E CU DRAGA DE CLAUDIA .... POATE I-A PICAT NETUL .....!!!!
PUPICI MULTI DE NOAPTE BUNA ...![]()
![]()
ofelia scrie:florina scrie:oare nepotica Claudia o fi la meci de a absentat in seara asta![]()
FLORINAAAAAAAAAAAAAA... NOAPTE BUNA DRAGA MEA .... NU STIU CE E CU DRAGA DE CLAUDIA .... POATE I-A PICAT NETUL .....!!!!
![]()
aetheia miha scrie:hop si eu!
![]()
![]()
florina scrie:ofelia scrie:florina scrie:oare nepotica Claudia o fi la meci de a absentat in seara asta![]()
![]()
si telefonul???![]()
![]()
![]()
aetheia miha scrie:gabrielle scrie:aetheia miha scrie:hop si eu!
![]()
![]()
buna mamika de ingeras
seara buna Gabrielle!
n-am apucat sa-mi iau la revedere de la TEo.....urlu de suparare
adiem scrie:aetheia miha scrie:hop si eu!
![]()
![]()
hei! tocmai voiam sa dispar! dar acum exclus!
carmen scrie:oare de la sampanie sa ma simt atat de ametita, sau bucuria imi da starea asta? Ati auzit? Si martea viitoare tot la noi pe forum este intalnirea cu TEO. Mandrii mai suntem cu o asa prietena. Si chiar se simte bine acasa.
gabrielle scrie:florina scrie:ofelia scrie:florina scrie:oare nepotica Claudia o fi la meci de a absentat in seara asta![]()
![]()
si telefonul???![]()
![]()
![]()
eu cred ca de la suparare si a inchis tot
gabrielle scrie:aetheia miha scrie:gabrielle scrie:aetheia miha scrie:hop si eu!
![]()
![]()
buna mamika de ingeras
seara buna Gabrielle!
n-am apucat sa-mi iau la revedere de la TEo.....urlu de suparare
![]()
nu plange ca intra si saptamana viitoare
![]()
aetheia miha scrie:adiem scrie:aetheia miha scrie:hop si eu!
![]()
![]()
hei! tocmai voiam sa dispar! dar acum exclus!
lumeee, lumee, soro lume imi miroase cumva apetrecereeeee?
va sarut bucuroasele mele!![]()
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 38 vizitatori