CRISSTINICA scrie: FERICITO CARE ESTI! SI COSTINA ARE DREPTATE, CE NU ZICI DE DIMINEATA, NE BUCURAM SI NOI MAI MULT
Saimir scrie:Da... am scapat ?fumez! , nu mai stau ca pe ace
Saimir scrie:Uite gabriela si care mai vroiati sa imi faceti freza a venit frizerita pana la urma ?ok! .. cred ca adina si mai era si cristinica si costina
Adina scrie:CRISSTINICA scrie: FERICITO CARE ESTI! SI COSTINA ARE DREPTATE, CE NU ZICI DE DIMINEATA, NE BUCURAM SI NOI MAI MULT
Asa-i Cristinica , tare fericita ! Nu prea am apucat de dimineata pentru ca am citit si ce s-a intamplat aseara , cum a fost de frumos , am vrut si sa mai scriu una alta si colac peste pupaza albastra trebuia sa faca azi cafeluta, dar nu aveam voie sa dau citat de la rosioara
![]()
Oricum am facut cafeluta cu mult, mult drag si la mare viteza ?mosking!
Sper sa va bucurati si acum la fel de mult !Las' ca macar am adus acum vestea asta ca sa aveti o zi mai frumoasa ! Trebuia sa impart cu voi si bucuria asta !
gabrielle scrie:Saimir scrie:Da... am scapat ?fumez! , nu mai stau ca pe ace
esti sigur![]()
daca cumva sury tunde numai asa![]()
Saimir scrie:Uite gabriela si care mai vroiati sa imi faceti freza a venit frizerita pana la urma ?ok! .. cred ca adina si mai era si cristinica si costina
adi scrie:Dragii mei, ma dezamageste un mesaj de pe acest forum.
Discutia cu Teo artificiala?
exista doua categorii de membrii pe acest forum, dintre cei activi,
membri care sunt cu sufletul la Teo fara interes
membri care au un scop si nicio legatura emotionala
Nu vreau sa cred Adiem, ca esti in a doua categorie. imi pare rau sa o spun. dar cred ca nu simti ceea ce simtim noi atunci cand vorbim cu Teo Trandafir.
Toti am construit in acest forum si site. Toti am pus mana de la mana sa facem o casuta unde Teo se simte bine, dar se face diferenta dintre cei care nu au facut nimic si cei care a muncit.
Artificiale sunt "sentimentele" celor care au un scop material. Cand intri cu suflet aici nu cred ca nu descifrezi. Cand intri doar sa intri nu intelegi nimic din ceea ce este acest forum.
Inca ceva, nu las loc de interpretari, fiecare membru din acest forum, de la cel care are cele mai multe mesaje, pana la cel care are 0, este respectat, iubit, ii datoram multumiri pentru ca exista aici.
Timpul va dovedi, cine este cu adevarat prieteni si cine nu.
Sper ca am fost inteles.
Adina scrie:gabrielle scrie:e treaba daca ai incredere dar eu cred ca te tunde cu asta![]()
![]()
![]()
o sa iesi boboc din mana ei![]()
Super tare , Gabrielle !![]()
Mai ales pozitia cu capul in jos
gabrielle scrie:e treaba daca ai incredere dar eu cred ca te tunde cu asta![]()
![]()
![]()
o sa iesi boboc din mana ei![]()
adina scrie:pai da, Saimir , imi pregatisem trusa completa ! Acum o sa astept sa termine Claudia cursurile si tabaram pe tine asa ca nu sta prea linistit
CLAUDIA scrie:acum am plecat sa ma pregtesc de un nou interviu...va pup si promit ca stau la noapte si citesc inca odata tot,tot...pe curand bunii mei prieteni...
adiem scrie:daca va intereseaza ati reusit sa ma faceti cu adevarat sa plang, nu-i nimic, sunt mare si-mi trece!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 38 vizitatori