INCERC SA MA RELAXEZ PUTIN CU VOI SI APOI MA DUC LA ....BUCATARIE ...UUUUFFFFFFFF.... SA FAC DE-ALE GURII....Saimir scrie:Da...sau cam rezolvat ?ok! . Dvs ce faceti? ?fumez!

INCERC SA MA RELAXEZ PUTIN CU VOI SI APOI MA DUC LA ....BUCATARIE ...UUUUFFFFFFFF.... SA FAC DE-ALE GURII....Saimir scrie:Da...sau cam rezolvat ?ok! . Dvs ce faceti? ?fumez!
xen@ scrie:ofelia scrie:xen@ scrie:ce mai faceti?cum v-a fost ziua de azi?
DRAGA MEA , AM AVUT O ZI INGROZITOARE ...UN PICI DE 3 ANI MI-A URLAT PUR SI SIMPLU FARA MOTIV .... AM AVUT MOMENTE CAND IMI VENEA SA-L ARUNC PE FEREASTRA ... DAR ASTA E .... RISCURILE MESERIEI ... CALM MULT MI-A TREBUIT SA-L SCOT DIN STARE ....
poate ca ii era dor de mamica lui..dar e bine ca sunteti calma si faceti fata situatiilor...
?ok!
APARENT USOR ...DAR E BINE CAND REUSESC SA POTOLESC CATE UN PLANGACIOS ...!xen@ scrie:Cred ca da... e complicat cu micutii ca nici nu prea stiu sa zica ceea ce vor... dar daca va place ceea ce faceti.. totul e mai usor..
ofelia scrie:DRAGILOR ...M-AM RELAXAT ...ACUM MA DUC FUGUTA -FUGUTA ...SA FAC MANCARICA ...ACUSI VINE SEARA ...SI CINA NU-I GATA ...! VB MAI TARZIU ....PUPICI PT TOATA LUMEA SA VA AJUNGA PANA MA INTORC LA VOI ...![]()
![]()
xen@ scrie:La revedere si spor la treaba ?ok!
gabrielle scrie:ofelia scrie:DRAGILOR ...M-AM RELAXAT ...ACUM MA DUC FUGUTA -FUGUTA ...SA FAC MANCARICA ...ACUSI VINE SEARA ...SI CINA NU-I GATA ...! VB MAI TARZIU ....PUPICI PT TOATA LUMEA SA VA AJUNGA PANA MA INTORC LA VOI ...![]()
![]()
pup ofelia si spor la treaba![]()
gabrielle scrie:doamne ce dulci sunt cand sunt micideaia ii iubim si ii ingrijim nu i asa ofelia
![]()
VASILICA INACHE scrie:?itsme! Salutare bucurie!Buna Gabitza!Buna Florina!Ce faceti?Ca eu am robotit prin bucatarie pina acum.miine e ziua sotului meu Florin ,implineste 40 de ani,schimba prefixul si am stat sa pregatesc bunatati caci am musafiri.
adiem scrie:carmen scrie:oare de la sampanie sa ma simt atat de ametita, sau bucuria imi da starea asta? Ati auzit? Si martea viitoare tot la noi pe forum este intalnirea cu TEO. Mandrii mai suntem cu o asa prietena. Si chiar se simte bine acasa.
bre, eu simt totul foarte artificial! sincer!
florina scrie:de ce mariutza? eu n`am simtit asta pe cuvant
adiem scrie:de ce, de ne ce, asta e!
O sa-ti explic dar nu pot sa cred ca tu nu te gandesti...
adiem scrie:Floare, nu-ti mai explic nimic, lasa pe altadata, "eu nu strivesc corola de minuni a lumii"
adiem scrie:
E vina mea ca am confundat site-ul lui Teo , cu Teo.
Cand o sa fiti pregatiti pentru sinceritate, putem avea o discutie, consider ca acum nu sunteti,
adiem scrie:Crezi tu ca un site ca acela,aflat pe locul 6 la categoria specialitatii sale si pe 206 la general avea nevoie de publicitatea facuta de mine pe site-ul tau aflat pe locul 327 respectiv 4184?
adiem scrie:De-asta spuneam de atmosfera artificiala...e nevoie de mai multa substanta, nu de declaratii de dragoste...eu niciodata nu am intrat doar ca sa intru , vorbesc de vremea cand avem timp mai mult...am pus multe in casuta, nu-i nimic daca ai uitat...
adiem scrie:multumesc Gabrielle ca esti aici...nu vreau sa conving pe nimeni fiecare e liber sa creada ce doreste si sa faca ce doreste...
Adina scrie:
Buna dimineata , BUCURIE ! Ce sa va spun , aseara negociam cu draguta de Carmen sa sara cu cafeaua in dimineata asta neaparat, dar ea nu si nu ca n-are vreme , sar pe Adi , strig, dau cu pumnu in masa si tot degeaba . Ei spun "albastro, tu faci cafeaua maine". Offf , de parca stiu pe unde a pitit ea borcanasele alea .
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori