Adina scrie:Ahaaaa, faci experiente pe altii ? :-17
Pai cum vrei sa ma feresc de necazuri? Ii las pe altii mai intai si eu merg pe drum batatorit. Asa ajungi intelept

carmen scrie:Adina scrie:Stiai ca intotdeauna iasa cele mai bune lucrari cand le faci cu bucurie ? Iar noi suntem toti BUCUROSI ... :-5 :-5
'Cum le spui tu, mai rar Bibicule"
adi scrie:Cu tot dragul, ma duc sa vad ce face fasolea revin. nu fugiti
carmen scrie:Adina scrie:Ahaaaa, faci experiente pe altii ? :-17
Pai cum vrei sa ma feresc de necazuri? Ii las pe altii mai intai si eu merg pe drum batatorit. Asa ajungi intelept
carmen scrie:Si eu sunt nevorbita si necitita de 2 zile. Aseara am venit cam tarziu acasa, dar nu m-a batut mama. Astazi sunt consemnata la calculator :-23 . i
pe noua Romantica arata ce emisiuni va fi o arata pe Teo in ficare zi in direct si ne vorbeste ca abia astepta spectacolu de florii impreuna cu Tanta apar toti cei care va avea emisiuni la Romantica sunt Oana Sarbu si Catalin Crisan cu Doamna si Domnu de la ora 5 Ionut Dolanescu cu Andreea va avea o emisiune de divertizment duminica seara si vor sa ne arata cum se construieste o televiziune.Pacat ca nu prindeti si voi eu toata ziua ma uit chiar daca le repeta si chiar daca nu a inceput vreau sa va zic ca da si publicitate.Adina scrie:nicoleta scrie:Am si eu o intrebare voi nu prindeti Romantica?a ramas tot ce era inainte?
Din pacate , da , la noi transmite in continuare ZoneRomantica .... :-28 :-28 :-28
Poate ne povestesti cate ceva din ce se intampla pe Romantica , norocoaso ! :-20
Adina scrie:carmen scrie:Mai copii, aveti ceva cu mine? Sunt pofticioasa rau. Incheiati subiectul ca nu mai vedeti voi cafeluta dimineata. Am zis.
Nu incheiem subiectul :-17 Simti ce bine miroase ? :-20 Minunat !
Adi , cum faci scazuta sau ciorba ? Hai , spune tot ! Auzi , lui Carmen nu prea ii trebuie :-17 :-20
adiem scrie:aveti invitatie?Sau o sa fie libera intrarea?Carmen daca ar fi sa vin unde te gasesti?Daca esti ca in poza te gasesc eu...desi...nu vad bine la distanta
adiem scrie:aveti invitatie?Sau o sa fie libera intrarea?Carmen daca ar fi sa vin unde te gasesti?Daca esti ca in poza te gasesc eu...desi...nu vad bine la distanta
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 39 vizitatori