eee find activitate voluntara este foarte ok...CLAUDIA scrie:daaa ,lasa nu te mai lauda ,o tura la masina poate tine si 2 ore timp destul sa te odihnesti...si la urma sa zici...mama 2 ore am spalat..
adi scrie:eee find activitate voluntara este foarte ok...CLAUDIA scrie:daaa ,lasa nu te mai lauda ,o tura la masina poate tine si 2 ore timp destul sa te odihnesti...si la urma sa zici...mama 2 ore am spalat..
Buna Gabi!
Cristinica, bine zici, deci eu de aia sunt dastept si modest ca manac rar si putin?
Adina scrie:adi scrie:no servus! eu acum am terminat de mancat, stiu ca este o mirare, dar am mancat
No, servus Adi ! Ti-ai adus aminte de mancarica ? Si eu mai uit de multe ori sa mananc![]()
Adina scrie:Buna din nou, Cristinica ! Le-ai dat de capat retetelor ?
xen@ scrie:ce faci gaby?
CRISSTINICA scrie:DRAGII MEI, VA PUP! MA DUC ACASA SA FAC O MANCARICA DIN FICATEI DE PUI SI SA MA DELECTEZ CU VERIFICAREA RETETELOR.PE MAINE! PUPICI!
CRISSTINICA scrie:FIINDCA STIU SIGUR CA NU-I EXTRATERESTRU INSEAMNA CA PE LANGA SECRETUL TELEPORTARII ADI CUNOASTE SI SECRETULUI TRAIULUI DOAR CU AER. ?mosking!
Adina scrie:Buna, Adi, Claudia , Xen@, Gabrielle !
Am revenit dar nu stiu pentru cat timp
adi scrie:gabrielle scrie:
felicitari adi ca ajuti
ma pregatesc pentru Ginere pentru mama, de abia astept , sa ma votatiii
xen@ scrie:gabrielle scrie:xen@ scrie:ce faci gaby?
acum binedar mai devreme disparusem ca sa oprit curentu si nu se mai aprindea calculatoru
nasol.... la mine vad ca inca nu s-a oprit... deci sa ma astept ca pica curentul..
adi scrie:am facut cafea, serviti?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 4 vizitatori