• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde nicoleta » Mie Mar 28, 2007 5:20 pm

carmen scrie:Multumim tare mult. Sigur pentru tine vor fi si alte ocazii, pentru noi mai greu. Oricum, spectacolul este de la 5, poate poti macar sa vi la circ sa ne intalnim.
Imi pare rau chiar nu pot petrecerea noastra dureaza pana seara tarziu asa a fost in ficare an chiar imi pare rau ca este chiar in ziua de florii dar cine stie poate totusi mai veniti si alta data.Dar de unde sunteti?sunteti departe de bucuresti?
nicoleta
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde carmen » Mie Mar 28, 2007 5:23 pm

Este destul drum de batut pana acolo. Eu sunt din Tg Mures :-23
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde nicoleta » Mie Mar 28, 2007 5:26 pm

carmen scrie:Este destul drum de batut pana acolo. Eu sunt din Tg Mures :-23
Da intradevar destul de departe am o intrebare stiti cumva cum sa procedez sa fac parte din public la fiecare emisiune?
nicoleta
membru
membru

Mesajde carmen » Mie Mar 28, 2007 5:27 pm

adiem scrie:aveti invitatie?Sau o sa fie libera intrarea?Carmen daca ar fi sa vin unde te gasesti?Daca esti ca in poza te gasesc eu...desi...nu vad bine la distanta

Nu chiar ca in poza dar inca seman cu cea de aici. Mai pune 1 an si 7-8 kg :-28 si ai portretul actualizat (minus fotogenia :-20 )
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Mie Mar 28, 2007 5:28 pm

nicoleta scrie:
Da intradevar destul de departe am o intrebare stiti cumva cum sa procedez sa fac parte din public la fiecare emisiune?

S-ar putea adi sa te poata ajuta dar, cred ca tot un SMS la mihaela rezolva problema. Mihaela este asistenta lui TEO.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde nicoleta » Mie Mar 28, 2007 5:30 pm

carmen scrie:
nicoleta scrie:

S-ar putea adi sa te poata ajuta dar, cred ca tot un SMS la mihaela rezolva problema. Mihaela este asistenta lui TEO.
Iti multumesc tare mult nr de tel este acela care este scris si pe forum de catre voi nu?
nicoleta
membru
membru

Mesajde carmen » Mie Mar 28, 2007 5:33 pm

nicoleta scrie:
carmen scrie:
nicoleta scrie:

Iti multumesc tare mult nr de tel este acela care este scris si pe forum de catre voi nu?

Da.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde nicoleta » Mie Mar 28, 2007 5:34 pm

carmen scrie:
nicoleta scrie:
carmen scrie:
nicoleta scrie:

Da.
Multumesc anticipat
nicoleta
membru
membru

Mesajde carmen » Mie Mar 28, 2007 5:35 pm

Mult noroc. Te invidiez :-20
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde nicoleta » Mie Mar 28, 2007 5:41 pm

NU ai pt ce sa ma invidiezi daca o sa am noroc sa ajung o sa iti povestesc de fiecare data cum a fost sper ca o sa ajung sa fac parte din public si nu numai la Teo as vrea la toate sa ma duc.Si eu va invidiez pe voi ca va duceti duminica si eu nu pot.Mai mau sunat odata sa ma duc pe la inceputu luni si tot asa nu am putut nu stiu despre ce era vorba,tu sti ceva?de ce mau chemat atunci?si era o zi care nu am putut am o zi pe luna care sunt plecata de dimineate pana seara si tocmai ziua aia a fost dar sper sa fac parte din public.
nicoleta
membru
membru

Mesajde carmen » Mie Mar 28, 2007 5:43 pm

Pe la inceputul lunii martie? Chiar nu stiu. Poate tot pentru a face parte din public.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Mie Mar 28, 2007 5:46 pm

nicoleta scrie:NU ai pt ce sa ma invidiezi daca o sa am noroc sa ajung o sa iti povestesc de fiecare data cum a fost sper ca o sa ajung sa fac parte din public si nu numai la Teo as vrea la toate sa ma duc.

Este o idee grozava. Te vom astepta in fiecare zi cu barfe de culise Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Mar 28, 2007 5:51 pm

Daca esti din bucuresti si te-ai inscris pentru a primii invitatie. eu am trimis datele Emiliei.
Cand te-ai inscris, daca ai facut-o ?
adrian
membru
membru

Mesajde nynna » Mie Mar 28, 2007 7:18 pm

ady m-am inscris si eu si nu am primit invitatie! :-23 :-23 :-23 Trebuie neaparat la mihaela.tamas@realitatea.net sa?? daca da inscrie-ma tu ca ai toate datele te rog! :-1 :-1 :-1 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde nicoleta » Mie Mar 28, 2007 8:02 pm

adi scrie:Daca esti din bucuresti si te-ai inscris pentru a primii invitatie. eu am trimis datele Emiliei.
Cand te-ai inscris, daca ai facut-o ?
daca este vorba de mine eu nu mam inscris ca nu pot veni de florii
nicoleta
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Mar 29, 2007 4:16 am

Imagine Buna dimineata bucurosilor. Mai avem doar 3 zile de asteptare. Oare cand va disparea Zone? Sa speram ca de luni vom avea Romantica noastra. Dar, sa ma grabesc sa fac cafeluta ca imediat ma goneste Imagine la lucru. Imagine este deja pe foc iar borcanasele sunt pregatite pentru a da savoare cafelei. Am spus ca, pentru zilele ce au mai ramas din saptamana asta, prima aroma va fi rabdare asa ca, iar rastorn borcanasul cu aceasta aroma in ibricel peste care am sa adaug dorinta, emotie, bucurie,visare, magie. Sa nu uit de iubire, sensibilitate, fidelitate, bucurie, liniste sufleteasca, fericire, un strop din candoarea copilariei, tinerete si frumusete, un pic de nebunie si curaj, forta si putere, incredere, satisfactie si mult calm. Sunt convinsa ca multe mai sunt de adaugat dar nu vreau sa va iau placerea de a medita la ceea ce ati dori de la ziua asta. Indulcitorul de astazi va fi CONSECVENTA. Imagine Imagine

O zi in care sa fiti consecventi idealurilor voastre. Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Mar 29, 2007 4:35 am

Astazi m-am sculat cu gandul la fasolica promisa de adi si primul grija dupa ce am deschis calculatorul, a fost sa o caut Imagine. Dar cum vad ca a mancat-o singur am pregatit si eu una Imagine. Nu merge dimineata? O, ba da si inca cum. Ciolan n-am avut dar, asta e. Acum ca mi-am mai potolit pofta vin la voi Imagine cu o Imagine. Avem si desert Imagine, chiar si pentru semafor gasim ceva Imagine
Este gata si pachetelul Imagine

O zi usoara si vesela Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Romy » Joi Mar 29, 2007 5:12 am

Imagine
Buna dimineata ! ...Si un "pupic" !
Dragi mei astazi nu ma intereseaza nimic nici "pachetelu" nici pita nici de ziua vesela pe care ne-o ureaza Carmen (Imagine ) nici de pedeapsa pe care ...poate Imagine o s-o primeasca nici Imagine de cafeluta ! Numai sa nu va atingeti de fasolica ca e a mea si va fac
Imagine
prastie ! Eu am sa o pap toata cu farfurie cu tot ! Imagine
Imagine Glume-am ca de obicei
O zi dulce de la "scumpu" la vedere! Imagine
De "linga" tara in care Sfincsi stau de vorba cu Nilul sfint
Va transmit mesaj de "pace" prosperitate si avint !
Imagine
"cine ma ia prea in serios, m-a inteles gresit!"
Romy
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Mar 29, 2007 7:18 am

carmen scrie:Imagine Buna dimineata bucurosilor. Mai avem doar 3 zile de asteptare. Oare cand va disparea Zone? Sa speram ca de luni vom avea Romantica noastra. Dar, sa ma grabesc sa fac cafeluta ca imediat ma goneste Imagine la lucru. Imagine este deja pe foc iar borcanasele sunt pregatite pentru a da savoare cafelei. Am spus ca, pentru zilele ce au mai ramas din saptamana asta, prima aroma va fi rabdare asa ca, iar rastorn borcanasul cu aceasta aroma in ibricel peste care am sa adaug dorinta, emotie, bucurie,visare, magie. Sa nu uit de iubire, sensibilitate, fidelitate, bucurie, liniste sufleteasca, fericire, un strop din candoarea copilariei, tinerete si frumusete, un pic de nebunie si curaj, forta si putere, incredere, satisfactie si mult calm. Sunt convinsa ca multe mai sunt de adaugat dar nu vreau sa va iau placerea de a medita la ceea ce ati dori de la ziua asta. Indulcitorul de astazi va fi CONSECVENTA. Imagine Imagine

O zi in care sa fiti consecventi idealurilor voastre. Imagine

Multumim pentru tot draga Carmen si va urez voua o zi minunata cu mult soare si multe bucurii! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde Adina » Joi Mar 29, 2007 7:37 am

nicoleta scrie:
Adina scrie:
nicoleta scrie:Am si eu o intrebare voi nu prindeti Romantica?a ramas tot ce era inainte?

Din pacate , da , la noi transmite in continuare ZoneRomantica .... :-28 :-28 :-28

Poate ne povestesti cate ceva din ce se intampla pe Romantica , norocoaso ! :-20
pe noua Romantica arata ce emisiuni va fi o arata pe Teo in ficare zi in direct si ne vorbeste ca abia astepta spectacolu de florii impreuna cu Tanta apar toti cei care va avea emisiuni la Romantica sunt Oana Sarbu si Catalin Crisan cu Doamna si Domnu de la ora 5 Ionut Dolanescu cu Andreea va avea o emisiune de divertizment duminica seara si vor sa ne arata cum se construieste o televiziune.Pacat ca nu prindeti si voi eu toata ziua ma uit chiar daca le repeta si chiar daca nu a inceput vreau sa va zic ca da si publicitate.

Multumesc mult , draga Nicoleta , chiar asteptam sa ne povestiti cam ce se intampla ! Sunteti niste norocosi ca o vedeti pe TEO in fiecare zi si vedeti tot ce pregatesc ei pe-acolo !
Din pacate noi nu avem parte de asa ceva Imagine ... si nu avem ce face decat sa asteptam ...
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mar 29, 2007 8:16 am

carmen scrie:Astazi m-am sculat cu gandul la fasolica promisa de adi si primul grija dupa ce am deschis calculatorul, a fost sa o caut . Dar cum vad ca a mancat-o singur am pregatit si eu una Imagine. Nu merge dimineata? O, ba da si inca cum. Ciolan n-am avut dar, asta e.

Romy scrie: Numai sa nu va atingeti de fasolica ca e a mea si va fac
Imagineprastie ! Eu am sa o pap toata cu farfurie cu tot ! Imagine
Imagine Glume-am ca de obicei O zi dulce de la "scumpu" la vedere! Imagine

Mare succes vad ca are fasolica promisa ieri de Adi si , cum Carmen nu a gasit una cu ciolan , am sa aduc eu o portie Imagine ca sa fie pe saturate !

Si ,pe langa tot ce s-a pregatit , va invit si la o inghetata Imagine desertul meu preferat !

Poate ca n-o fi cea mai buna combinatie , insa tare bine arata , asa ca pofta mare !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mar 29, 2007 8:52 am

Imagine !
Buna dimineata , gabi66 , Nicoleta si celor care mai vin la o cafeluta ! Poate stati si la o mica Imagine discutie ! :-8
Adina
membru
membru

Mesajde nicoleta » Joi Mar 29, 2007 8:54 am

Buna dimineta si voua si sa aveti o zi insorita si mult soare!
nicoleta
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mar 29, 2007 8:57 am

Chiar este o zi foarte frumoasa . cel putin aici la Alba Iulia este muuult soare si o zi minunata de primavara!

Ma bucur sa va intalnesc pe aici , iar tie ,Nicoleta, vreau sa iti spun ca te invidiez pentru ca ai norocul sa vezi la TV ce ne-am dori si noi sa vedem : pe TEO !
Ultima oară modificat de Adina pe Joi Mar 29, 2007 8:59 am, modificat 1 dată în total.
Adina
membru
membru

Mesajde nicoleta » Joi Mar 29, 2007 8:59 am

Ma bucur ca este o zi frumoasa, la Bucuresti este inorat si ieri a fost foarte frig sper ca o sa iasa soarele si pe strada mea.
nicoleta
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?