carmen scrie:Adinaaaaaaaaa, sarmaluta aia inceputa ti-o las tie dar imi dai si mie una de acolo?Daca nu scot farfuria de pe forum
Nu iti dau

carmen scrie:Adinaaaaaaaaa, sarmaluta aia inceputa ti-o las tie dar imi dai si mie una de acolo?Daca nu scot farfuria de pe forum
Saimir scrie:Eu va las, ca v-ati maniat pe mine.
Pe curand
Adina scrie:
Nu iti dauDar vad ca a avut grija Gabrielle sa-ti tina o portie desi i-am spus sa nu mai lase nimic
Acum astept sa-ti listezi si mataluta sarmalutele sa vezi ce bune sunt cu gust de cartus
Adina scrie:carmen scrie:Nu le listez ca n-am toner. Am eu alta metoda. Singura problema este ca mor de pofta.
Stai asa , nu muri ! Decupeaza monitorul ca poate asa rezolvi problema
Adina scrie:carmen scrie:Nu le listez ca n-am toner. Am eu alta metoda. Singura problema este ca mor de pofta.
Stai asa , nu muri ! Decupeaza monitorul ca poate asa rezolvi problema
carmen scrie:Trebuie sa va spun ca astazi am avut o surpriza extrem de placuta si ma asteapta o seara emotionanta. O seara ce seamana cu altele traite impreuna. Primul telefon. Deja am emotii.
carmen scrie:Trebuie sa va spun ca astazi am avut o surpriza extrem de placuta si ma asteapta o seara emotionanta. O seara ce seamana cu altele traite impreuna. Primul telefon. Deja am emotii.
Adina scrie:carmen scrie:Trebuie sa va spun ca astazi am avut o surpriza extrem de placuta si ma asteapta o seara emotionanta. O seara ce seamana cu altele traite impreuna. Primul telefon. Deja am emotii.
Spune repede toooooooot ca altfel mor ! A sosit si limuzinaOfffff
gabrielle scrie:carmen scrie:Trebuie sa va spun ca astazi am avut o surpriza extrem de placuta si ma asteapta o seara emotionanta. O seara ce seamana cu altele traite impreuna. Primul telefon. Deja am emotii.
felicitari zana ma bucur pentru tine![]()
carmen scrie:gabrielle scrie:carmen scrie:Trebuie sa va spun ca astazi am avut o surpriza extrem de placuta si ma asteapta o seara emotionanta. O seara ce seamana cu altele traite impreuna. Primul telefon. Deja am emotii.
felicitari zana ma bucur pentru tine![]()
Multumesc gabrielle. Nu folosesc aparatura data de tine ca este tare grea. Nu-i mai bine sa dau eu o fuga pana la tine sa mancam impreuna sarmale?
carmen scrie: fugi surioara, ne auzim pe seara. Te iubesc
gabrielle scrie:am plecat si eu sper sa pot intra dupa Teo![]()
![]()
daca maine are baiatu cel mare liber s-ar putea sa numai am loc![]()
asa ca va dau un pupic lung pana maine de orice eventualitate![]()
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori